برنامه ریزی برای مقابله با کمبود‌های دارویی در کشور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون(پالنا)، عباس مهدیزاده با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای اجرای برنامه‌های سلامت با تمرکز بر مسائل اولویت‌دار به عنوان اقدامات مؤثری در راستای ارتقای سلامت جامعه گفت: برای تسهیل فرآیند‌ها و سرعت‌بخشی به تصمیم‌گیری‌ها کمیته‌ای برای تفویض اختیارات به معاونین غذا و دارو تشکیل می‌شود. همچنین بخشی از فعالیت‌های غیرحاکمیتی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد تا بستر مناسبی برای رشد تولیدکنندگان داخلی فراهم شود.

وی افزود: تمرکز اصلی بر بهبود دسترسی مردم به کالا‌ها و ملزومات سلامت محور است تا از این طریق کیفیت خدمات سلامت ارتقا یابد. به طوری که با آگاهی از چالش‌های موجود در حوزه بیماری‌های خاص برنامه‌ریزی‌هایی برای تأمین پایدار دارو‌های بیماران خاص انجام شده است. این برنامه‌ها شامل افزایش ظرفیت تولید داخلی و همکاری با بخش خصوصی برای رفع نیاز‌های فوری بیماران است، سامانه تیتک «TTAC» با هدف اطلاع‌رسانی به بیماران و تسهیل دسترسی به دارو طراحی شده است و امکان آگاهی از موجودی داروخانه‌ها و پیگیری وضعیت دارو‌ها را در اختیار مردم قرار می‌دهد.

به گزارش ایلنا مدیر پایش، راهبری و امور استان‌های سازمان غذا و دارو در پایان اضافه کرد: بدهی‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، به ویژه تحت تأثیر فشار‌های اقتصادی و محدودیت‌های مالی به یکی از معضلات اساسی در این حوزه تبدیل شده است. حل این مشکل نیازمند تأمین منابع مالی، کنترل قیمت‌ها و افزایش سهم بیمه‌ها در پوشش هزینه‌های دارویی است تا بتوان این چالش را مدیریت کرد و از تهدید سلامت بیماران جلوگیری کرد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.