رایگاه شدن هزینه‌های بستری کمیته امدادی‌ها و زنان سرپرست خانوار
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه شورای عالی بیمه با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سه موضوع در جلسه امروز شورای عالی بیمه مورد بررسی قرار گرفت گفت: برخی داروهای بیماری‌های خاص تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. آزمایش‌های غربالگری بیماران برخی بیماری‌های ژنتیکی مانند SMA، «پروانه‌ای» و «سیستیک فیبروسیس» و خانواده آنها می‌بایست تحت پوشش بیمه قرار گیرد و مصوب شد که این امر انجام شود. پوشش بیمه‌ای آزمایش‌ها به منظور شناسایی زودتر و جلوگیری از موارد بعدی ابتلا نیز باید انجام شود.

وی افزود: برخی افراد براساس کتاب قانون برنامه هفتم توسعه باید از کمک بیمه‌ای بیشتری برخوردار باشند، به طور مثال زنان سرپرست خانوار، افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد جزو این افراد هستند. بیمه این افراد به صورت کاملاً رایگان است که بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه این افراد هیچگونه فرانشیزی پرداخت نمی‌کنند و هزینه‌های آنها رایگان است.

وزیر بهداشت ادامه داد: همچنین برای افراد بالای ۶۵ سال و بیماران خاص نیز به اصطلاح برای بیمه آنها یک ارتقا در نظر گرفته‌ایم. منظور از ارتقا این است که این افراد هزینه‌های کمتری پرداخت کنند.

ظفرقندی در خصوص زمان اجرای آخرین مصوبات شورای عالی بیمه گفت: مصوبات شورای عالی بیمه طی یک یا دو هفته آینده ابلاغ می‌شود. باز هم تاکید می‌کنم که هزینه‌های بستری افراد تحت پوشش کمیته امداد، زنان سرپرست خانوار و افراد تحت پوشش بهزیستی رایگان شده است.

پوشش بیمه‌ای برای پیوند مغز استخوان و پیوند کبد

وی در پایان در خصوص دیگر مصوبات شورای عالی بیمه اظهار کرد: تصمیم گرفته شد که بیمه‌ها به برخی بیماری‌ها مانند پیوند مغز استخوان بیشتر کمک کنند. همچنین تصمیم گرفته شد که پیوند کبد تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.