عفونت‌های تنفسی در پایین‌ترین حد خود قرار دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی با بیان اینکه عفونت‌های تنفسی در پایین‌ترین حد خود قرار دارد گفت: بررسی‌ها بیانگر این است که وضعیت کنونی عفونت‌های تنفسی نسبت به ماه‌های آبان و آذر بیش از ۶۰ درصد کاهش یافته است.

وی در خصوص احتمال بروز پیک جدید بیماری‌های تنفسی افزود: الگوی بیماری‌های تنفسی سال‌های گذشته نشان می‌دهد که با پیک خفیف عفونت‌های تنفسی در فروردین ماه مواجه می‌شویم. پیک خفیف بیماری‌های تنفسی به دلیل دیدوبازدیدها و سفرهای نوروزی است. فردی که دچار سرماخوردگی و در تجمع‌ها حاضر می‌شود می‌تواند بیماری را به دیگران منتقل کند. ویروس آنفلوآنزا همواره وجود دارد و هیچ‌گاه ازبین نمی‌رود. این ویروس نه تنها از بین نمی‌رود بلکه جهش می‌یابد و از نوعی به نوع دیگر تبدیل می‌شود. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه «علائم حساسیت» بیشترین میزان علائم تنفسی در فصل بهار هستند توضیح داد: میزان آلرژن‌ها با آغاز فصل بهار افزایش می‌یابد. علائم افرادی که مبتلا به آسم یا سایر بیماری‌های تنفسی هستند با آغاز فصل بهار تشدید می‌شود. 

رئیسی در پایان با تاکید بر اینکه رعایت نکات و موازین بهداشتی ضروری است اضافه کرد: با توجه به اینکه ویروس آنفلوآنزا همواره وجود دارد و هیچ‌گاه ازبین نمی‌رود و از نوعی به نوع دیگر تبدیل می‌شود می‌بایست از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد. رعایت نکات بهداشتی مهم‌ترین راه و روش برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و سایر عفونت‌های تنفسی به حساب می‌آید. افرادی که دارای علائم عفونت‌های تنفسی هستند می‌بایست در جمع حاضر نشوند و از ماسک استفاده کنند تا بیماری به دیگران منتقل نشود. ایسنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.