ثبت ۵۰۹ فوتی در جاده‌ها از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تاکنون
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی گفت: بیشترین عامل تصادفات عامل انسانی و عدم توجه به جلوست که ۴۰ درصد علت تصادفات گزارش شده است، خواب آلودگی و انحراف به چپ نیز از علل اصلی دیگر تصادفات در جاده هاست.
 
سخنگوی پویش ملی نه به تصادف از مرگ ۴ نفر بر اثر تصادف دو موتور سیکلت در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: از مؤمنان روزه دار که تابع قوانین شریعت هستند انتظار می رود قوانین رانندگی را هم رعایت کنند، رانندگان نباید در حین رانندگی عصبانی شوند، این عصبانیت خودش عامل تصادف است. 
 
وی در پایان افزود: موج دوم سفرها آغاز شده و حجم بالای سفرها و خودروها از کیفیت و ظرفیت جاده‌ها بیشتر است و رانندگان به جاده‌ها و خودروها اعتماد نکرده و خودشان مراقب ایمنی سفر باشند، تلفات جاده ای نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش ۱۹ درصدی داشته است، حتی یک فوتی هم نباید داشته باشیم بنابراین رانندگان در حالت خستگی جدا از رانندگی پرهیز کنند. وبدا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.