وزارت بهداشت باید در سال جدید تغییر رویه دهد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وزارت بهداشت باید در سال جدید تغییر رویه دهد، در نشست کمیسیون عنوان شد که متاسفانه وزارت بهداشت هیچگونه انگیزه و ارادهای برای همسویی و اجرای صحیح قانون ندارد و بسیاری از تصمیمات و رویکردهای این وزارتخانه بدون هماهنگی ، تعامل و هم اندیشی با کمیسیون اتخاذ میشود در حالی که کمیسیون، ناظر بر حسن اجرای قانون در حوزه سلامت است بنابراین از این وزارتخانه انتظار داریم رویه خود را تغییر دهد و در فضایی تعاملی و همفکرانه با کمیسیون همکاری کند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سلمان اسحاقی در تشریح نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از هم اندیشی اعضای کمیسیون در مورد تعیین نقشه راه در سال جاری خبر داد و با تأکید بر لزوم تحقق شعار سال در حوزه سلامت گفت: اعتقاد داریم که شعار سال باید محقق شود و سرمایهگذاری برای تولید در ابعاد مالی و معنوی مورد توجه قرار گیرد و کمیسیون بهداشت و درمان بهطور جدی خواهان آن است که وزارت بهداشت نیز در این مسیر گام بردارد و در جهت تولید خدمت در حوزه سلامت، اقدامات موثری انجام دهد.
وی افزود: در این جلسه جباری نایب رئیس کمیسیون گزارشی ارائه کرد که بر اساس آن متأسفانه وزارت بهداشت هیچگونه انگیزه و ارادهای برای همسویی و اجرای صحیح قانون ندارد و بسیاری از تصمیمات و رویکردهای این وزارتخانه بدون هماهنگی، تعامل و هم اندیشی با کمیسیون اتخاذ میشود این در حالی است که کمیسیون بهداشت و درمان ناظر بر حسن اجرای قانون در حوزه سلامت است بنابراین در این رابطه از این وزارتخانه انتظار داریم رویه خود را تغییر دهد و با کمیسیون بهداشت و درمان در فضایی تعاملی و همفکرانه همکاری کند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تعیین تکلیف تعرفههای پزشکی را از دیگر اولویتهای جدی کمیسیون برشمرد و گفت: رئیسجمهور باید بهصورت فوری جلسهای با شورای عالی بیمه برگزار کند و بیمهها را مکلف کند که تعرفهها را بهصورت واقعی پرداخت کنند زیرا امروز ۸۰ درصد از هزینههای درمان از جیب بیماران پرداخت میشود در حالیکه نه خدمتگیرنده راضی است و نه خدمتدهنده و این یک چالش بزرگ نظام سلامت کشور است.
بحران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی
اسحاقی با اشاره به بحران در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک ادامه داد: در حال حاضر کشور به مرز بحران در این حوزهها رسیده و و کمیسیون بهداشت در این زمینه هشدار جدی میدهد و خواهان ورود فوری و مؤثر دولت برای ساماندهی شرایط است.
کمبود پزشک متخصص و مهاجرت پزشکان به حوزه زیبایی
وی با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بیمارستانها افزود: متاسفانه بسیاری از پزشکان متخصص به دلیل پایین بودن تعرفهها و انجام ندادن تعهدات دولت، به حوزه جراحیهای زیبایی روی آوردهاند که موجب خالی شدن بیمارستانها از متخصصان شده است.
جذب نیرو بدون تعیین منابع مالی
جذب نیرو بدون تعیین منابع مالی
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با یادآوری اینکه در حال حاضر ۶۵۰ هزار نفر در حوزه بهداشت و درمان مشغول به کار هستند ادامه داد: در نشست مطرح شد که وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده قصد دارد ۲۷ هزار نیروی جدید جذب کند این در حالی است که مشخص نیست منابع مالی این جذب از کجا تأمین خواهد شد و وزارت بهداشت امروز یکی از بزرگترین بدهکاران کشور است و هنوز حقوق پرسنل خود را بهطور کامل پرداخت نکرده است.
اسحاقی در پایان با تاکید بر ضرورت تغییر رویکرد وزارت بهداشت، با اشاره به بودجه مناسبی که در لایحه بودجه برای وزارت بهداشت در نظر گرفته شده، افزود: با توجه به منابع مالی موجود، باید شاهد رضایت ۱۰۰ درصدی مردم و پرسنل حوزه سلامت باشیم اما در عمل همچنان شاهد نارضایتی خدمات دهنده و خدمات گیرنده هستیم از اینرو کمیسیون بهداشت بهطور رسمی به وزارت بهداشت هشدار میدهد که در سال جدید تغییر رویه را در دستور کار قرار دهد. خبرگزاری خانه ملت
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید