دیپلماسی سلامت مسیر پایداری برای تامین اقلام حیاتی
رئیس سازمان غذا و دارو در جریان سفر به چین و بازدید از مراکز دارویی و تصویربرداری پیشرفته بر اهمیت توسعه همکاریهای بینالمللی سلامتمحور تاکید کرد و گفت: در شرایط محدودیتهای بینالمللی، دیپلماسی سلامت یکی از راهکارهای موثر برای تامین پایدار نیازهای بیماران است.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی پیر صالحی که در چارچوب هیأت همراه وزیر بهداشت در اجلاس همکاری شانگهای به چین سفر کرده به ایفدانا گفت: SIMM یکی از معتبرترین مراکز تحقیق و توسعه دارو در آسیاست که در حوزه داروهای نوین، از جمله درمانهای هدفمند سرطان و بیماریهای نادر فعالیت دارد. در این بازدید، درباره همکاریهای مشترک و انتقال دانش فنی میان دو کشور گفتوگو شد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اهمیت دسترسی بیماران ایرانی به درمانهای پیشرفته اظهار کرد: امیدواریم در آینده نزدیک این همکاریها وارد فاز اجرایی شود و زمینه تولید تحت لیسانس برخی اقلام دارویی در کشور فراهم شود.
وی از کارخانهای پیشرفته در حوزه تولید تجهیزات تصویربرداری از جمله امآرآی، سیتیاسکن، آنژیوگرافی و ماموگرافی بازدید کرد. در این بازدید نیز ظرفیتهای گسترش همکاری فناورانه، بومیسازی تولید و ارتقاء خدمات پس از فروش مورد بررسی قرار گرفت.
پیرصالحی با تأکید بر اهمیت ارتباط راهبردی با کشورهای دوست گفت: امروز چین یکی از بازیگران اصلی زنجیره تأمین اقلام سلامتمحور در دنیاست و تقویت این ارتباط میتواند نقش مهمی در امنیت دارویی کشور ایفا کند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو رئیس سازمان غذا و دارو در پایان با اشاره به اهمیت حضور فعال در مجامع بینالمللی گفت: دیپلماسی سلامت ابزار مؤثری برای توسعه همکاریهای علمی، جذب فناوری و حمایت از بیماران در مقاطع بحرانی است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید