آماده باش برخی از مراکز درمانی پایتخت برای پذیرش مصدومان حادثه بندرعباس
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سید سجاد رضوی در خصوص حادثه انفجار در بخشی از اسکله شهید رجایی بندرعباس گفت: هم‌اکنون در مرکز کنترل عملیات بحران «EOC» حضور دارم و شرایط حادثه و هماهنگی‌های لازم برای امدادرسانی به مجروحان و جان‌باختگان را به صورت مستمر بررسی می کنم، از نخستین لحظات اعلام حادثه توصیه‌ها و دستورالعمل‌های لازم به دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و شیراز ابلاغ شد و اقدامات امدادی به سرعت آغاز شده است. امید ما این است که میزان فوتی ها و مصدومان این حادثه به حداقل ممکن برسد.
 
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به آماده‌باش مراکز درمانی ادامه داد: هماهنگی‌های لازم انجام شده و مراکز درمانی در استان‌های هرمزگان، شیراز و کرمان در آماده‌باش کامل برای پذیرش مجروحان قرار دارند. علاوه بر این برخی از مراکز درمانی در تهران نیز به حالت آماده‌باش درآمده‌اند تا در صورت نیاز پذیرش مصدومان حادثه را بر عهده گیرند.
 
به گزارش وبدا دقایقی پیش جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور نیز به منظور ارزیابی میدانی و مدیریت عملیات امدادرسانی عازم بندرعباس شد. 

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.