تلاش برای ارتقاء سطح آگاهی مردم نسبت به تغذیه سالم
مدیر برنامههای بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت بیان کرد: کلاسهای آموزشی در راستای ارتقای سطح آگاهی مردم و افزایش مشارکت جامعه در جشنوارههای غذایی مختلف انجام شده است تا مردم با حضور در مراسم مختلف مانند روز جهانی غذا به موضوع تغذیه و اثرات مثبت آن پی ببرند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، رضا عزتیان گفت: وزارت بهداشت برای بهبود شاخص تغذیه در مراکز جمعی مانند دانشگاهها، بیمارستانها و ادارات دولتی اقدامات و برنامهریزیهای خوبی در سال ۹۷ انجام داده است که برای تحقق این امر زنان روستایی و عشایر و به خصوص کشاورزان کمک بزرگی به ما کردهاند.
وی افزود: یکی از اقدامات وزارت بهداشت در راستای بهبود شاخص تغذیه مردم ایران ارتقای شاخص دسترسی به غذای بهداشتی و سالم به میزان ۵ درصد بیشتر از سال گذشته است که در این راستا اقدامات گستردهای انجام شده است.
عزتیان در ادامه گفت: کلاسهای آموزشی در راستای ارتقای سطح آگاهی مردم و افزایش مشارکت جامعه در جشنوارههای غذایی مختلف انجام شده است تا مردم با حضور در مراسم مختلف مانند روز جهانی غذا به موضوع تغذیه و اثرات مثبت آن پی ببرند.
مدیر برنامه های بهبود تغذیه مراکز جمعی با اشاره به اینکه دفتر تغذیه وزارت بهداشت سعی دارد حساسیت جامعه را نسبت به اجرای برنامههای تغذیهای افزایش دهد، افزود: وزارت بهداشت قصد دارد میل مردم به مصرف غذاهای سالم و مقوی مثل سبزی و میوهجات افزایش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: اجرای برنامههای آموزشی، عملکرد جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد و بر همین اساس دفتر تغذیه وزارت بهداشت برای رفع کمبود آهن، ویتامین D. و مکملهای مختلف برنامهریزیهای خوبی را مد نظر قرار داده است به طوری که نظارت بر دریافت ریز مقوی یکی از اقدامات مهم دفتر تغذیه محسوب میشود.
عزتیان اضافه کرد: در حوزه زنان روستایی و عشایر دفتر تغذیه مراکز جمعی از پروتکل وزارت بهداشت پیروی میکند و ارائه ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی بهزنان و گروههای سنی هدف یکی از اقدامات وزارت بهداشت است.
وی افزود: ارائه قرص آهن، A و D به کودکان زیر ۲ سال یکی از اقدامات وزارت بهداشت برای رفع هرگونه کمبود احتمالی مکملهای مختلف بین کودکان و گروههای هدف جامعه است که بر اساس این برنامه ۱۵۰۰ واحد ویتامین A و ۴۰۰ واحد ویتامین D به کودکان داده میشود.
مدیر برنامه های بهبود تغذیه مراکز جمعی با اشاره به این که مصرف نمک ید دار یکی از برنامههای دفتر بهبود تغذیه و بهداشت اظهار کرد: تمام برنامههای تغذیهای که در سطح ملی پیگیری میشود برای مراکز جمعی در سطح کشور در حال اجراست، اجرای برنامهها برای گروه جمعیتی با تمرکز بر گروه زنان روستایی و عشایر انجام میشود.
عزتیان درباره نظارت بر نانواییها در زمینه منع مصرف جوش شیرین گفت: نانواییهای سراسر کشور بر اساس پروتکل و دستورالعمل وزارت بهداشت نباید از جوش شیرین و جوهر قند استفاده کنند و در همین راستا وزارت بهداشت با متخلفان برخورد جدی میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان گفت: نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک یکی از برنامههای دفتر وزارت بهداشت است که در این زمینه کارهای خوبی برای رفع کمبود هر نوع مکمل انجام شده است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید