کاهش وزن و عارضه بیاشتهایی عصبی
یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: برخی با استرس کاهش وزن، به اختلالات روانپزشکی مبتلا شده و دچار بیاشتهایی عصبی میشوند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، محسن اسماعیلی با اشاره به اینکه بی اشتهایی عصبی منجر به ترشحات اسید معده میشود و زمانی که معده خالی میماند علاوه بر التهاب معده منجر به زخم اثنی عشر نیز میشود، اظهار کرد: زمانی که طولانی مدت این اسید در بدن تولید و معده با اسید زیاد روبرو شود، دچار التهاب شده و این التهاب نیز منجر به زخم اثنی عشر میشود.
وی تاکید کرد: به صورت کلی یکی از علل زخمی شدن اثنی عشر تولید بسیار اسید در معده است و این اسیدها علاوه بر زخم معده بیشتر منجر به زخم اثنی عشر میشود، بی اشتهایی عصبی بیشتر در زنان رخ میدهد که به علت اختلالات عصبی و روان پزشکی است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه فردی که بخواهد کاهش وزن داشته باشد با اراده قوی میتواند این کاهش وزن را عملی سازد، گفت: افرادی قصد کاهش وزن دارند اما به دلیل ابتلا به اختلالات روان پزشکی و به بهانههای کاهش وزن به بیاشتهایی عصبی مبتلا میشوند.
این فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد: باید برای درمان این دسته بیماران به روان پزشک مراجعه شود که اختلال روان پزشکی درمان شود، زیرا فرد برای کاهش وزن باید اراده داشته باشد، اما بی اشتهایی عصبی یک زمینه روان پزشکی دارد.
به گزارش ایسنا وی در پایان با بیان اینکه در صورت درمان نشدن بی اشتهایی عصبی سوء هاضمه، سوء جذب و علایم سوء تغذیه در فرد ایجاد میشود، گفت: از طریق گفتار درمانی و مراجعه به روان پزشک میتوان به درمان بیمار پرداخت.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید