تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، مانع هدررفت منابع حوزه سلامت میشود
وزیر بهداشت گفت: نقش علما، روحانیون، مراجع عظام تقلید، دانشگاهیان و رسانه ها به ویژه صدا و سیما در آموزش به مردم به ویژه در مورد کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، بسیار مهم و اساسی است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، سعيد نمكي در دیدار با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی اظهار كرد: طرح تحول سلامت در کاهش هزینه های بیماران، رسیدگی به بیماران خاص و صعب العلاج، تامین دارو و توسعه زیرساخت ها، باری از دوش مردم برداشت و امیدواریم با کمک خداوند این خدمات را ادامه و در مناطق محروم، گسترش دهیم.
وی با بيان اينكه تکمیل پرونده الکترونیک سلامت باعث جلوگیری از هدررفت منابع حوزه سلامت و جلوگیری از خدمات تشخیصی غیر ضروری برای مردم می شود، تصريح كرد: برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم که تا پایان سال آینده، مردم هیچ مشکلی نداشته باشند.
نمكي تصريح كرد: به دنبال به حداقل رساندن واردات دارو و بالا بردن تولیدات داخلی هستیم، چراكه 3 درصد داروی وارداتی کشور، معادل 2.5 برابر 97 درصد بازار داروی کشور که تولید داخلی است، ارزبری دارد.
وی با اشاره به اينكه کاهش واردات دارو و تقویت صنایع داخلی، به افزایش تولید و اشتغال زایی کمک می کند، بيان كرد: در مورد پیشگیری از بیماری ها، برنامه های مفصلی داریم و اگر به پیشگیری از بيماري ها اهتمام و توجه داشته باشیم و با آموزش به مردم، مشکلات جاده ای را حل کنیم، می توانیم شاهد کاهش سوانح و عوارض برای مردم باشیم.
وزیر بهداشت عنوان كرد: نقش علما، روحانیون، مراجع عظام تقلید، دانشگاهیان و رسانه ها به ویژه صدا و سیما در آموزش به مردم به ویژه در مورد کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، بسیار مهم و اساسی است.
وی در پايان تاكيد كرد: باید آموزش های پیشگیرانه در مورد بیماری های غیرواگیر را نهادینه کنیم تا از ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی و تحمیل هزینه های سنگین به نظام سلامت، پیشگیری شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید