عدم افزایش غیر منتظره قیمت دارو در سال آینده
وزیر بهداشت گفت: با برنامهریزیهای انجام شده سال آینده افزایش قیمت غیرمنتظره دارویی نخواهیم داشت همچنین تا کنون گزارشی مبنی بر کمبود دارو نداشتهایم.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، سعید نمکی در حاشیه مراسم توانمند سازی صنعت داروسازی کشور در جمع خبرنگاران گفت: درزمینه کمبود دارو خوشبختانه مشکل حادی نداریم و به کمک تولیدکنندگان و واردکنندگان برنامهریزیهای برای سال آینده انجام شده است، تاکنون خبری مبنی بر کمبود دارو برای ماههای آینده دریافت نکردهایم.
وی افزود: ما باید به صنعتگران داخلی کمک کنیم تا پول مواد تولید شده را در اسرع وقت دریافت کنند، به دلیل چرخه معیوب پول در نظام بیمهای با مشکلاتی در صنعت دارو مواجه هستیم و با برنامهریزی انجام شده به دنبال اصلاح این چرخه هستیم.
وزیر بهداشت در خصوص بحث قیمت گذاری دارو گفت: همکاران در حال انجام کارهای کارشناسی در زمینه قیمت گذاری دارو هستند تا بتوانیم قیمت واقعی داروها را مشخص کنیم و تولیدکنندگان با فروش دارو با قیمت پایین ضرر نکنند.
نمکی تصریح کرد: در سال آینده افزایش قیمت دارو به شکل غیرمنتظره نخواهیم داشت و با شیب گذشته قیمت افزایش خواهد یافت اما تنظیم قیمت باید به گونه ای باشد که به بیماران و تولیدکنندگان فشار وارد نشود، تلاش میکنیم تسهیلات ارزان قیمت بانکی به تولید کنندگان اختصاص یابد.
به گزارش فارس وی در پایان در خصوص تصمیم مجلس در زمینه تخصیص نیافتن ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی گفت این خبر را نشنیدهام اما بنا نبود برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی از ارز آزاد استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید