مواد غذایی تاثیر گذار در کاهش التهاب مزمن
به گفته محققان بسیاری از بیماری های اصلی، از بیماری قلبی گرفته تا آرتروز، با التهاب مزمن مرتبط هستند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز میکند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار میدهد.
برای کاهش روند التهاب در بدن سعی کنید مواد غذایی از قبیل کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید یا شیرینی را از رژیم غذایی خود حذف کنید. چیپس و دیگر مواد سرخ شده، نوشابه و دیگر نوشیدنیهای شیرین شده با شکر، گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده، مارگارین و غیره نیز در این دسته قرار میگیرند. مواد غذایی ناسالم به افزایش وزن که خود عامل خطر افزایش التهاب در بدن است، کمک میکند.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان میکنند گنجاندن مواد خوراکی ضدالتهابی در رژیم غذایی میتواند موجب کاهش ریسک ابتلاء به برخی بیماریها شود.
محققان گنجاندن مواد خوراکی زیر را در یک رژیم غذایی ضدالتهابی توصیه میکنند:
_گوجه فرنگی
_روغن زیتون.
_مغزیجات آجیلی.
_ماهیهای چرب نظیر سالمون و تون.
_سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم پیچ
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید