تاثیر چای داغ در افزایش خطر ابتلا به سرطان مری
پزشکان در یک مطالعه جدید بار دیگر تاکید کردند که نوشیدن چای داغ میتواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، متخصصان به افرادی که به مصرف چای داغ علاقه دارند توصیه میکنند از این کار خودداری کنند چرا که این عادت موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان مری میشود.
در این بررسی پزشکان انجمن سرطان آمریکا برای مدت زمان ۱۰ سال به مطالعه روی افرادی پرداختند که چای داغ مصرف میکردند و دریافتند که مصرف چای داغ میتواند خطر رشد سلولهای سرطانی را در مری افزایش دهد.
نوشیدن چای داغ یکی از عادات رایج در سراسر جهان است و در تحقیقاتی که پیش از این انجام گرفته نیز بر ارتباط بین مصرف نوشیدنیهای داغ و خطر ابتلا به سرطان مری اشاره شده است.
به گزارش مهر سرطان مری در گروه شش عامل متداول مرگ و میر بر اثر سرطان در جهان به حساب میآید. طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات سرطان وابسته به سازمان بهداشت جهانی (WHO) مصرف نوشیدنیهای بسیار داغ که دمای آن بالاتر از ۶۵ درجه سانتیگراد باشد از عوامل سرطانزا در بشر است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید