آسیب سفیدکننده‌های دندان به پروتئین موجود در مینای دندان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، متخصصان بر اساس مطالعه‌ای که روی محصولات سفید کننده دندان انجام دادند، دریافتند این محصولات که حاوی هیدروژن پراکسید یا آب‌اکسیژنه هستند به بافت عاج دندان که زیر مینای دندان قرار دارد، آسیب می‌زنند.   

"کلی کینان" یکی از محققان دانشگاه استاکتون در آمریکا گفت: در این بررسی به دنبال آن بودیم تا تاثیر هیدروژن پراکسید بر کلاژن‌ها مشخص شود. در این مطالعه تمامی قسمت‌های دندان مورد توجه قرار گرفت و تمرکز اصلی بر تاثیر این ترکیب بر پروتئین‌ موجود روی لایه دندان بود.

دندان حاوی عاج، مینای دندان و بافتی است که ریشه را به لثه متصل می‌کند. درحالیکه بیشتر مطالعات روی سطح مینایی دندان تمرکز شده، این بررسی جدید به تاثیر ترکیب هیدروژن پراکسید روی کلاژن‌هایی پرداخته که بیشتر لایه بافت عاج را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایسنا محققان در بررسی‌های خود و با قرار دادن هیدروژن پراکسید روی عاج مشاهده کردند که در حضور این ماده، پروتئین‌های موجود روی عاج دندان از بین رفتند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.