نگرانی از شیوع مالاریا در هرمزگان و سیستان و بلوچستان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، قاسم جان بابایی ادامه داد: درخصوص ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق سیل زده همواره دقت و حساسیت لازم وجود دارد، خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی دزفول از همان ابتدا کار سم پاشی علیه حشراتی چون سالک و مالاریا را انجام داده است و براساس مطالعات حشره شناسی نیز این اقدام به صورت مستمر ادامه می یابد.
 
وی درخصوص مدیریت سیلاب در شمال خوزستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی دزفول در موضوع سیلاب عملکرد خوبی داشته و با مدیریت خوب توانسته است محل های اسکان را براساس شرایط و پیش بینی ها به خوبی جابه جا کند و اقدامات بهداشتی و درمانی را به درستی در این مناطق انجام دهد.
 
جان بابایی در خصوص عفونت روده ای تصریح کرد: با تلاش ماموران بهداشت محیط در منطقه، موردی از ابتلا به عفونت های روده ای مشاهده نشد. البته در گلستان و لرستان نیز هر روز در مناطق سیل زده از مواد غذایی و آب آشامیدنی نمونه برداری می شود که در این راستا نیز مورد خاصی از عفونت ها در این مناطق نیز گزارش نشده است.
 
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: با اقدامات بهداشتی، آب شرب و مواد غذایی سالم در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد، زیرا اگر مراقبت هاب بهداشتی نزول پیدا کند، امکان ابتلای افراد به عفونت های روده ای بیشتر می شود. درخصوص گزیدگی حیوانات نیز موارد محدودی در منطقه بود که کنترل شده و آسیبی به کسی وارد نشده است. 
 
به گزارش وب‌دا وی در پایان با بیان اینکه تا زمان عادی شدن شرایط و بازگشت مردم به منازل خود، اقدامات پزشکی همچنان ادامه دارد، عنوان کرد: تمامی اقدامات لازم برای پیشگیری از بیماری های مزمن و پرخطر با حضور تیم بهداشتی درمانی انجام شده و جای نگرانی نیست.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.