عوامل جدیدی که مرگ زودرس در انسان را ۵۰ درصد افزایش می‌دهد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این عوامل "بی‌فنیل پلی‌کلر شده" یا (PCB) هستند که در طول زندگی فرد در خون وی ذخیره می‌شوند.

متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه "اوپسالا" پس از مطالعه روی افراد مسن طی ۱۰ سال از زندگی آن‌ها دریافتند که این عوامل با مواد غذایی به بدن انسان وارد می شوند.

همچنین رکوردار غلظت بی‌فنیل پلی‌کلر شده ماهی‌های چرب، ماهی قزل آلا و شاه ماهی هستند.

بر اساس این مطالعات مرگ و میر در افراد با سطوح بالای PCB در خون، ۵۰ درصد بیشتر از افرادی است که سطح ناچیزی از این مواد خطرناک در بدن آن‌ها وجود دارد.

به گزارش ایسنا بی‌فنیل پلی‌کلر شده یک ترکیب آلی کلر است که برای محیط زیست، سمی بوده و در رده آلاینده‌های آلی دیرپا جای دارد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.