در میان کشورهای منطقه قوی ترین صنعت دارویی را در اختیار داریم
رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی گفت: ۹۰درصد بانک های خارجی انتقال پول انجام نمیدهند و ۱۰درصد باقیمانده نیز در حال ترک انتقال پول به ایران هستند، به همین جهت بیماران، بطور جد درآینده نزدیک دچار مشکل وخطر میشوند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مرتضی خیرآبادی با بیان ایران در میان کشورهای منطقه قوی ترین صنعت دارویی را در اختیار دارد، گفت: حتی در میان کشورهایی مانند روسیه، عراق و ترکیه، توانایی هایی که در ایران در حوزه صنعت دارویی است، وجود ندارد و با تلاش هایی که دانشمندان و متخصصان ایرانی در این عرصه انجام داده اند، حدود 97 درصد داروها را در داخل کشور تولید می کنیم.
رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی ادامه داد: از این میان، مواد اولیه 50 درصد داروها نیز در داخل کشور تولید می شود و 60 هزار نیروی انسانی در این حوزه فعال هستند و توانسته ایم در مشکلات مختلف، نیازهای دارویی هموطنان را برطرف کنیم.
وی افزود: سالانه بر اساس آمار حدود 700 میلیون دلار برای واردات مواد اولیه داشته ایم، ایران سه درصد از داروها را وارد می کند که حدود 1.4 میلیارد دلار هزینه در بر دارد.
خیرآبادی گفت: صنعت دارو در تمام دنیا وابستگی به یکدیگر دارند و نمی توانیم در دنیا کشوری را مثال بزنیم که از الف تا انتهای دارو را خودش تولید می کند و معمولا کشورها برای تولید دارو به یکدیگر وابسته هستند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارویی تصریح کرد: واردات دارو برای بیماران خاص است و عمده این داروها به دلیل گرانی، 95 درصد هزینه هایش را دولت پرداخت می کند اما از سال گذشته که تحریم های اولیه شروع شد، بیشتر بانک های دنیا از انتقال پول برای خرید دارو ممانعت کردند درحالیکه آن داروها حیاتی بودند و باعث نجات یک انسان می شود.
وی با اشاره به فشارهای آمریکا به مردم ایران، عنوان کرد: آمریکا فشار زیادی در حوزه دارویی وارد کرده است به طوری که برای داروی یک بیمار تالاسمی نمی توانیم دارو از خارج تهیه کنیم و مجبور هستیم هزینه های زیادی را برای این کار انجام دهیم.
به گزارش سلامت نیوز خیرآبادی در پایان اضافه کرد: متاسفانه 90 از بانک های خارجی دیگر انتقال پول انجام نمی دهند و به همین جهت دارو برای ایران ارسال نمی کنند و 10 درصد باقیمانده نیز در حال ترک روش انتقال پول به ایران هستند و به همین جهت بیماران، به طور جد در آینده نزدیک دچار مشکل می شوند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید