برگزاری چالش ساخت پلتفرم‌های پایش از راه دور بیمار
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، پس از تجربه موفق برگزاری اولین چالش فناوری در زمینه ساخت تیپ میکروسکوپ نیروی اتمی "AFM TIP" و در حوزه بومی‌سازی فناوری NEMS "سیستم‌های نانو الکترومکانیکی" در ایران، مرکز توسعه نانوالکترونیک ایران "INEC"، در نظر دارد تا دومین چالش بزرگ خود را در حوزه پلتفرم‌های پایش از راه دور بیمار "RPM" برگزار کند. این سیستم‌ها قادرند با کاهش دفعات مراجعه بیمار جهت مراقبت‌های پزشکی، انتقال بخشی از مراقبت‌های پزشکی به خانه و کاهش هزینه‌های درمانی، سبب بهبود کیفیت زندگی افراد شوند.

یکی از فناوری‌ها و افزاره‌های معرفی شده در این راستا گجت‌های پوشیدنی سنجش عملکرد الکتریکی قلب انسان است که قابلیت ثبت و ارزیابی سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف قلبی را به صورت بلادرنگ و مداوم دارند و استفاده از فناوری نانو به سبب مزایایی نظیر کاهش امپدانس به دلیل افزایش سطح تماس الکترود-پوست، افزایش نسبت سیگنال به نویز و عدم ایجاد حساسیت‌های پوستی در ساخت این افزاره‌ها بسیار مورد توجه است. مرکز توسعه نانو الکترونیک ایران "INEC" در این چالش به دنبال توسعه فناوری‌های حوزه طراحی و ساخت "افزاره‌های پوشیدنی" جهت پایش سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف "ECG" است.

علاقه‌مندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش بزرگ شرکت‌کنند و از تسهیلات حمایتی بیش از ۲۰۰ میلیون ریالی شامل کمک‌هزینه نقدی، اعتبار شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو و نیز خدمات کلینیک فنی و مهندسی و "فب" مرکز نانو الکترونیک ایران در مرحله ساخت نمونه اولیه و جایزه نقدی ۳۰۰ میلیون ریالی به همراه حمایت از ثبت پتنت بین‌المللی و توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن تا مرحله تولید انبوه ویژه برنده نهایی چالش بهره‌مند شوند.

روش انتخابی در طرح‌های ارسالی باید تکرارپذیر، مقیاس‌پذیر و از نظر قیمت تمام شده توجیه اقتصادی داشته باشد و در فرایند تولید نباید اثرات زیان‌آور سمی و تخریبی برای انسان یا محیط زیست ایجاد کند. ارزان بودن و سهولت دسترسی و تأمین مواد اولیه مصرفی و فرآیند تولید، انعطاف پذیر بودن محصول نهایی، امکان پایش مداوم و آنلاین سیگنال‌های الکتروکاردیوگراف (ECG)، سبک و زیست سازگار و کیفیت مدارات الکترونیکی و الگوریتم‌های مورد استفاده در پایش سیگنال ECG و دارا بودن قدرت تشخیص آریتمی از دیگر معیارهای ارزیابی طرح‌ها به شمار می‌رود.

متقاضیان می‌توانند تا ۱۱ خرداد ماه امسال طرح‌های خود را از طریق سامانه آنلاین ثبت کنند. شرکت کنندگان برگزیده تا آبان ماه "۹۰ روز" فرصت خواهند داشت تا به ساخت و تکمیل نمونه اولیه طرح خود بپردازند.

به گزارش ایسنا طرح‌هایی که دارای نمونه اولیه هستند، در صورت تأیید هیأت داوران تا دی ماه مهلت دارند تا نسبت به ساخت نمونه مهندسی و تکمیل مستندات طرح خود اقدام کنند و برگزیدگان این مرحله تا اسفند ماه فرصت دارند تا نمونه نهایی با قابلیت تولید تجاری را عرضه کنند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.