درمان فشار خون بالا، منحصر به دارو نیست
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت و رییس مرکز مدیریت شبکه گفت: فشارخون بالا در بسیاری از افراد، فاقد علامت است و به ارگان های بدن افراد مانند قلب، کلیه، چشم و عروق آسیب وارد می کند و در کشورهای مختلف به افراد بیشتر از ۳۰ ساله توصیه می شود که به طور مداوم، فشارخون خود را اندازه گیری کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد شریعتی اظهار داشت: درمان فشار خون بالا، منحصر به درمان دارویی نیست و ممکن است با تغییر سبک زندگی و شیوه تغذیه، فشار خون بالا درمان و کنترل شود. اگرچه با وجود خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت و مراکز جامع خدمات سلامت، کنترل فشار خون مردم به طور مداوم انجام می شود اما مردم در مناطق شهری شاید به طور کامل و دقیق به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه نکنند و به همین دلیل بنا شد بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور اجرایی شود تا افرادی که از فشار خون بالای خود اطلاعی ندارند، شناسایی شوند و تحت مراقبت و درمان قرار گیرند.
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به راه اندازی سامانه خوداظهاری فشار خون بالا، گفت: این سامانه به نشانی http://salamat.gov.ir ایجاد شده و خوشبختانه در دو سه روز اول راه اندازی، بیش از 13 هزار نفر به این سامانه مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کرده اند که از این تعداد، حدود 800 هزار نفر دارای فشار خون بالا یا در مرحله پیش فشار خون بوده اند.
به گزارش وبدا وی در پایان افزود: از 27 اردیبهشت که بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور آغاز شده، فشار خون بیش از 760 هزار نفر که به مراکز بهداشتی مراجعه کرده اند، در سامانه سیب "سامانه یکپارچه سلامت" ثبت شده است و از این تعداد، 45 درصد از افراد، فشار خون طبیعی داشته اند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید