بهستانتولید، نمونه خوبی برای همکاریهای متقابل بینالمللی است
سفیر سوئیس در ایران گفت: شرکت بهستانتولید، نمونه خوبی است برای همکاری متقابل بینالمللی است که هدف آن شرایط برد - برد طولانیمدت برای شرکای سوئیسی است که نیازهای بیماران ایرانی را برآورده میسازد. این شیوه میتواند الهامبخش دیگر سرمایهگذاران باشد تا بر کیفیت و نوآوری تمرکز کنند...
مارکوس لایتنر دیپلماتی است با پیشینه اقتصادی. او از خطوط تولید مجتمع بهستانتولید در ساوه که یکی از پیشرفتهترین خطوط تولید دارو در ایران به شمار میآید و قرار است داروهایی با همان کیفیت برندهای جهانی تولید کند، دیدار کرد. در حاشیه این دیدار، لایتنر به چند پرسش ما پاسخ داد؛
- در جریان بازدیدی که داشتید، سایت بهستانتولید و کیفیت تولید در این مرکز را چگونه دیدید؟
در آغاز باید بگویم که سوئیس یکی از مهمترین و پیشروترین کشورها در زمینه صنایع دارویی است. نوآوری، قابل اعتماد بودن و کیفیت، ویژگیهای کلیدی و مهم سوئیسی هستند که بهترین درمان برای بیماران در سراسر جهان به شمار میآیند. به عنوان شرکتی که گواهی تعدادی از برندهای سوئیسی را در اختیار دارد، شرکت بهستانتولید ملزم به رعایت بالاترین استانداردهای کیفی برای محصولات دارویی خود است. دیدار امروز فرصت مهمی بود برای من تا فناوری پیشرفته، کارمندان متعهد و تسهیلات و تاسیسات عالی مجموعه را ببینم.
- شرکتهای سوئیسی در نظام سلامت و درمان ایران به خوبی شناخته شده هستند. با توجه به سیاستهای کلان ایران برای حمایت از تولید ملی، برنامه سفارت سوئیس برای جذب شرکتهای سوئیسی به ایران و تقویت تعاملی که سبب رشد اقتصادی بشود، چیست؟
سفارت سوئیس در ایران میکوشد تا بیماران ایرانی را از طریق تازهترین فناوریها مورد توجه قرار دهد. از همین رو، در حال گفتوگو با ایران هستیم تا بهترین ترکیب از وارداتِ تازهترین و اثربخشترین داروها و نیز تولید داخلی ایمن و باصرفه محصولات باکیفیت را فراهم بیاوریم. مجتمع بهستان در زنجیره تولید داروهای باکیفیت تحت امتیاز شرکتهای دارویی سوئیسی فعالیت دارد. پلتفرمی را با وزارت بهداشت، و معاونت غذا و دارو و نیز شرکتهای سوئیسی ایجاد کردهایم تا از طریق آن به تبادل اطلاعات بپردازیم، مسائل مهم و باقیمانده را حل کنیم و شرایط را برای چهارچوب کاری مطلوب به منظور واردات و سرمایهگذاری در ایران مهیا کنیم. همچنین، در حال تحکیم همکاریهای علمی میان مراکز تحقیقاتی و دانشگاهها در ایران و سوئیس هستیم. افزون بر این، از مالکیت معنوی در ایران که عاملی کلیدی در فرآیند نوآوری است، حمایت میکنیم. همکاری ایران و سوئیس در بخش سلامت طی سالهای اخیر به روشنی رشد کرده است.
- آیا فکر میکنید تحریمها بتوانند انتقال فناوری و سرمایهگذاری خارجی در زمینه داروسازی به ایران را محدود یا متوقف کنند؟
محصولات دارویی و تجهیزات پزشکی مشمول تحریمها نمیشوند. با این همه، ما هنوز فاقد یک کانال مالی قابل اتکاء برای فراهم کردن اعتبارات لازم برای معاملات بینالمللی در این حوزه هستیم. برای همین، سوئیس در حال کار کردن بر یک کانال مالی برای کالاهای به اصطلاح انساندوستانه است. طی دور پیشین تحریمها، ما چنین سازوکاری را ایجاد کردیم. ما در حال گفتوگو با مقامات مربوطه، بانکها و شرکتهای سوئیسی هستیم تا سازوکاری قابل اتکا پدید آوریم که داروهای باکیفیت و تجهیزات پزشکی را برای بیماران ایرانی تامین کنیم.
بهستانتولید، نمونه خوبی است برای همکاری متقابل بینالمللی است که هدف آن شرایط برد - برد طولانیمدت برای شرکای سوئیسی است که نیازهای بیماران ایرانی را برآورده میسازد. این شیوه میتواند الهامبخش دیگر سرمایهگذاران باشد تا بر کیفیت و نوآوری تمرکز کنند. علیرغم محیط چالش برانگیز، من شاهدم که شرکتهای دارویی سوئیس خود را متعهد به خدمترسانی به بیماران ایرانی میدانند و آماده سرمایهگذاری هستند. سفارت سوئیس از آنها حمایت خواهد کرد تا شرایط چهارچوبهای لازم را داشته باشند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید