بیشترین نیاز سازمان انتقال خون به پلاسما و پلاکت است
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: امسال بیشترین نیازمان مربوط به پلاسما و پلاکت است و از مردم درخواست میشود اهدای پلاسما و پلاکت داشته باشند و با ما همکاری کنند؛ چرا که بسیاری از بیماریها به سمت داروهایی مشتق از پلاسما رفته و نیازهای بسیاری از بیماران به داروهای مشتق از پلاسماست که باید این را تامین کنیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیدمرتضی طباطبایی درباره "وضعیت فرآوردههای خونی در ماه مبارک رمضان" اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان با توجه به بحث روزهداری، مدت زمانی طول میکشد تا مردم خود را با شرایط روزهداری تطبیق دهند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران ادامه داد: ما در دهه اول ماه رمضان با کاهش آمار اهدای خون مواجه میشویم که این امری طبیعی بوده و هر سال وجود دارد، اما هرچه بیشتر به شبهای قدر نزدیک میشویم این کمبود جبران میشود و مردم در این شبها مراجعات فراوانی به مراکز انتقال خون دارند.
طباطبایی گفت: از اواخر هفته گذشته، مراکز انتقال خون را گسترش دادهایم تا پاسخگوی افراد نیازمند به انتقال خون باشیم.
وی افزود: امسال بیشترین نیازمان مربوط به پلاسما و پلاکت است و از مردم درخواست میشود اهدای پلاسما و پلاکت داشته باشند و با ما همکاری کنند؛ چرا که بسیاری از بیماریها به سمت داروهایی مشتق از پلاسما رفته و نیازهای بسیاری از بیماران به داروهای مشتق از پلاسماست که باید این را تأمین کنیم.
مدیرکل انتقال خون استان تهران تصریح کرد: این اقدام در راستای اقتصاد مقاومتی و فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص رونق تولید است تا اینکه بتوانیم نیاز بیماران داخلی را از طریق پلاسمای داخلی فراهم کنیم.
طباطبایی با بیان اینکه ۱۲ مرکز انتقال خون در استان تهران فعال هستند، خاطرنشان کرد: ۶ تا ۸ ساعت پس از صرف سحری، افراد قابلیت آن را دارند تا خون خود را اهدا کنند؛ ضمن اینکه بعد از افطار نیز هیچ مشکلی برای اهدای خون وجود ندارد.
به گزارش فارس وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر کمبودی در گروههای خونی نداریم اما در کل نیازهای ما گروههای خونی منفی و A مثبت است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید