الزامات و ممنوعیت های قانونی پیوند اعضا برای گردشگران سلامت
رئیس اداره گردشگری سلامت گفت: پیوند اعضا حتی برای گردشگران سلامت در بخش خصوصی ممنوع است و بیماران بینالمللی برای انجام پیوند عضو در مراکز درمانی دولتی باید فرد اهدا کننده را با خود به کشورمان بیاورند اما پیوند بافت مانند قرنیه در بیمارستانهای بخش دولتی و خصوصی برای گردشگران سلامت آزاد است و در این زمینه هیچ منع قانونی وجود ندارد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید هاشمزاده اظهار کرد: در صنعت گردشگری نبود شرکتهای تسهیلگر یک خلاء اساسی احساس میشود به همین دلیل وزارت بهداشت آئین نامه تاسیس شرکتهای تسهیلگر در حوزه پذیرش بیمارستان بینالمللی را تدوین و ابلاغ کرده است.
رئیس اداره گردشگری سلامت ادامه داد: در حال حاضر ۱۶۶ بیمارستان گواهینامه پذیرش گردشگری سلامت را کسب کردهاند و بر اساس قوانین وزارت بهداشت مجوز پذیرش بیماران بینالمللی یک ساله است و برای تمدید باید شرایط بیمارستان و نوع خدمات ارائه شده مورد بررسی مجدد قرار بگیرد.
وی افزود: در حال حاضر ۴۵ بیمارستان دولتی و ۱۲۱ بیمارستان خصوصی در حوزه صنعت گردشگری سلامت مشغول به فعالیت هستند؛ بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی باید ظرفیت تخت خوابی داشته باشند تا مجوز فعالیت در حوزه پذیرش بیماران بینالمللی آنها از سوی وزارت بهداشت داده شود.
هاشمزاده گفت: پیوند اعضا حتی برای گردشگران سلامت در بخش خصوصی ممنوع است و بیماران بینالمللی برای انجام پیوند عضو در مراکز درمانی دولتی باید فرد اهدا کننده را با خود به کشورمان بیاورند اما پیوند بافت مانند قرنیه در بیمارستانهای بخش دولتی و خصوصی برای گردشگران سلامت آزاد است و در این زمینه هیچ منع قانونی وجود ندارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان رئیس اداره گردشگری سلامت در پایان اضافه کرد: شرکتهای تسهیلگر کمک بزرگی در زمینه پیشرفت کشور در حوزه سلامت در زمینه جذب بیماران بینالمللی میکنند و من معتقدم که ایران برای باقی ماندن در کورس رقابت در بین کشورهای منطقه مانند هند و ترکیه باید برنامهریزی بهتری در این زمینه انجام دهد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید