جلوگیری از توزیع گوشت گرم برای مقابله با شیوع بیماری تب کریمه
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه هیچ علامت ظاهری مشخصی برای شناسایی و جداسازی حیوانات مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو وجود ندارد، گفت: تنها راه مقابله با شیوع این بیماری رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاهها است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حیدر علی عابدی جلوگیری از توزیع گوشت گرم را یکی از راههای موثر برای مقابله با شیوع بیماری تب کریمه معرفی کرد و افزود: توزیع مستقیم گوشت گرم از کشتارگاهها میتواند باعث انتقال این بیماری شود، بنابر این بهتر است پس از ذبح دام، گوشت را سرد کرده و سپس اقدام به توزیع شود، حتی اگر گوشت دام مبتلا به بیماری هم باشد، زمانی که در سیستم پیش سردی قرار میگیرد، عامل بیماری از بین می رود و در نتیجه گوشتی که به دست مردم میرسد سالم و بهداشتی است.
وی افزود: کارکنان کشتارگاهها و قصابان باید تمامی اصول بهداشتی را در محیط ذبح رعایت کند، در صورتی که خون حیوان بیمار با زخم و خراشی در بدن کارکنان کشتارگاه تماس پیدا کند، بیماری به راحتی منتقل خواهد شد. بنابر این لازم است سلاخان، قصابان، کارکنان کشتارگاهها و تمامی افرادی که با دام و گوشت سر وکار دارند، این مواد را به صورت کامل و منظم رعایت کنند.
عابدی در واکنش به آمار ارائه شده از سوی رییس اداره مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت مبنی اینکه اصفهان یکی از استانهای رکورددار در ابتلا به تب کریمه کنگو است، گفت: استان اصفهان در ابتلا به تب کریمه کنگو در شرایط بسیار مطلوبی به سر میبرد و در سال ۹۸ تا به امروز تنها یک نفر مبتلا به این بیماری شده است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت این نماینده مردم در مجلس دهم در پایان با تاکید براینکه عامل این بیماری ویروس است و ویروس توسط کنه منتقل میشود، خاطر نشان کرد: بیماری تب کریمه کنگو بصورت چشمی و ظاهری قابل تشخیص نبوده و صرفاً با انجام آزمایش امکان تشخیص وجود دارد، از همینرو چون امکان انجام آزمایش بر روی همه حیوانات وجود ندارد، تنها راه مقابله با تب کریمه رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاهها است.
وی افزود: کارکنان کشتارگاهها و قصابان باید تمامی اصول بهداشتی را در محیط ذبح رعایت کند، در صورتی که خون حیوان بیمار با زخم و خراشی در بدن کارکنان کشتارگاه تماس پیدا کند، بیماری به راحتی منتقل خواهد شد. بنابر این لازم است سلاخان، قصابان، کارکنان کشتارگاهها و تمامی افرادی که با دام و گوشت سر وکار دارند، این مواد را به صورت کامل و منظم رعایت کنند.
عابدی در واکنش به آمار ارائه شده از سوی رییس اداره مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت مبنی اینکه اصفهان یکی از استانهای رکورددار در ابتلا به تب کریمه کنگو است، گفت: استان اصفهان در ابتلا به تب کریمه کنگو در شرایط بسیار مطلوبی به سر میبرد و در سال ۹۸ تا به امروز تنها یک نفر مبتلا به این بیماری شده است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت این نماینده مردم در مجلس دهم در پایان با تاکید براینکه عامل این بیماری ویروس است و ویروس توسط کنه منتقل میشود، خاطر نشان کرد: بیماری تب کریمه کنگو بصورت چشمی و ظاهری قابل تشخیص نبوده و صرفاً با انجام آزمایش امکان تشخیص وجود دارد، از همینرو چون امکان انجام آزمایش بر روی همه حیوانات وجود ندارد، تنها راه مقابله با تب کریمه رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاهها است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید