در مقطع فوق تخصص ۱۱۰ صندلی خالی مانده است
قائممقام دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: یکی از مشکلات عمده دانشگاهها در رشتههایی مانند فوق تخصص جراحی قلب این است که فارغ التحصیلان در سن بالا وارد بازار کار شده به همین دلیل خیلی از دانشجویان انگیزهای برای ادامه تحصیل تا مقطع فوق تخصص را ندارند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، اسماعیل ایدنی اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای آموزش پزشکی تخصصی کشور پذیرش در رشتههایی مانند جراحی قلب از مقطع پزشک عمومی به صورت پیوسته تا فوق تخصص انجام میشود و در این طرح هزینه تحصیل تا مقطع فوق تخصص کاهش پیدا میکند.
قائممقام دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت ادامه داد: برای اخذ مدرک فوق تخصص به صورت پیوسته دانشجویان پس از گذراندن ۴ سال در آزمونهایی شرکت میکنند و در صورت کسب قبولی میتوانند تا مقطع فوق تخصص به صورت مستقیم ادامه تحصیل دهند و اگر در آزمونهای مربوطه نمرات لازم را کسب نکنند و یا مهارتهای آنها برای مقطع فوق تخصص احراز نشود در همان رشته مادر میتوانند تخصص خود را بگیرند.
وی افزود: به دلیل طولانی بودن دوران تحصیل در مقطع فوق تخصص غیر پیوسته بسیاری از افراد تمایلی به ادامه تحصیل در رشتههایی مانند جراحی قلب را ندارند.
ایدنی گفت: یکی از مشکلات عمده دانشگاهها در رشتههایی مانند فوق تخصص جراحی قلب این است که فارغ التحصیلان در سن بالا وارد بازار کار شده به همین دلیل خیلی از دانشجویان انگیزهای برای ادامه تحصیل تا مقطع فوق تخصص را ندارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان قائممقام دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در پایان اضافه کرد: پذیرش دانشجویان در رشتههایی مانند جراحی قلب به صورت پیوسته تا مقطع فوق تخصص با هدف پاسخ به نیازهای کشور است، زیرا در سال گذشته از میان ۳۷۰ صندلی در مقطع فوق تخصص ۱۱۰ صندلی خالی مانده است.
مدتی است در فضای مجازی اخباری مبنی بر پنج ساله شدن طول دوران تخصص در برخی از رشته ها منتشر شده است که به گمان برخی از افراد این مسئله به ضرر حوزه سلامت و پزشکی کشور است.
مدتی است در فضای مجازی اخباری مبنی بر پنج ساله شدن طول دوران تخصص در برخی از رشته ها منتشر شده است که به گمان برخی از افراد این مسئله به ضرر حوزه سلامت و پزشکی کشور است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید