بازرسی‌های وزارت بهداشت با هدف اندازه‌گیری میزان نمک مصرفی در ایران
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رضا عزتیان اظهار کرد: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نباید بیش از سه گرم نمک در روز استفاده کرد، این در حالی است که میزان مصرف نمک روزانه در ایران بالای پنج گرم است، به همین منظور وزارت بهداشت، بازرسی‌های مستمر را در سراسر کشور با هدف اندازه‌گیری میزان نمک مصرفی در تهیه نان و نبود ماده جوهر قند، انجام می‌دهد.

رئیس دفتر تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت برای اصلاح تغذیه مردم در زمینه مصرف نمک، برگزاری دوره‌های آموزشی در خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت است، خوشبختانه با انجام این کلاسهای آموزشی میزان مصرف نمک در بین مردم ایران کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: نشست‌های مشترکی بین وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد انجام شده است که یکی از اهداف آن، اصلاح استانداردهای محتوای نمک و شکر است و بسته به شرایط موجود سعی می‌شود تا روند میزان مصرف نمک در بین مردم اصلاح شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان عزتیان در پایان گفت: افزایش مصرف نمک باعث بروز بیماریهای فشار خون و قلبی عروقی و مشکلات کلیوی می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید مراقب میزان مصرف نمک در سبد غذایی روزانه خود باشند، مصرف نان‌های شور یکی از عادت غذایی مردم شده است که این مسئله نیز باید اصلاح شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.