با وجود تحریم‌ها صنعت داروسازی روز به روز پیشرفته‌تر می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عباس کبریایی زاده، در نشست خبری پنجمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما، دارو و صنایع وابسته با بیان اینکه امروز با تحریم‌ها ظالمانه آمریکا رو به رو هستیم، اظهار کرد: با هیچ منطقی این تحریم‌ها قابل پذیرش نیست و با وجود تحریم‌ها صنعت داروسازی، روز به روز پویاتر و پیشرفته‌تر به مردم خدمت رسانی می‌کنند و باید از مردم شریف ایران سپاسگزار باشیم که پشتیبان صنعت داروسازی کشور هستند.

وی افزود: هیچ کشوری نمی‌تواند ادعا کند که به صنایع سایر کشور‌های دنیا وابسته نیست؛ صنعت داروسازی ما نیز از نظر تامین ماده اولیه دارویی و ماشین آلات وابسته به دنیاست اما آنچه که مسلم بوده شعار فریبکارانه ترامپ در مورد تحریم دارو است. ترامپ اظهار کرده که دارو و سیستم‌های بانکی در حوزه سلامت تحریم نیست اما همه این اظهارات دروغ است و شرکت‌های داروسازی برای تامین کوچکترین جزء تولید دارو، دچار مشکل است.

نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ادامه داد: از طرفی صادرات دارو آسیب دیده، زیرا روابط بانکی به سختی انجام می‌شود و نقل و انتقالات ارز در حوزه دارو ممکن نیست، بنابراین تحریم بانکی روی حوزه سلامت تاثیر گذاشته و شرکت‌های داروسازی آسیب دیده اند؛ البته صنعت داروسازی به طریقی برای تامین ماده اولیه و ماشین آلات راه خود را پیدا می‌کند.

کبریایی‌زاده گفت: ۶٧ درصد ماده اولیه دارویی کاملا بومی است و در تولید دارو جایگاه خوبی در دنیا داریم، خوشبختانه شاهد حضور پویاتر صنعت داروسازی در نمایشگاه ایران فارما هستیم، ما تلاش کردیم که نمایشگاه در اواسط سپتامبر مصادف با اواخر شهریور برگزار شود تا زمان مناسبی برای برگزاری یک نمایشگاه بین المللی باشد.
 
وی یادآور شد: پارسال ۵٠٠ شرکت در ایران فارما حضور داشتند و امسال پیش بینی می‌کنیم که بیش از ۵۵٠ شرکت در نمایشگاه ایران فارما حضور پیدا کنند. سازمان غذا و دارو نیز طی این سال‌ها در برگزاری نمایشگاه همکاری کرده و به عنوان نهاد سیاستگذار و ناظر پشتیبان صنعت بوده است، همچنین اداره کل ارشاد تهران نمایشگاه کتب تخصصی پزشکی و دارویی را برگزار می‌کند.

نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی تصریح کرد: در ایران فارما شرکت‌های تولید کننده دارو، شرکت‌های تولید کننده مکمل‌ها و رژیم غذایی و ورزشی، شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی، شرکت‌های تولیدکننده بسته بندی و ماشین آلات داروسازی حضور پیدا می‌کنند و ایران فارما نمادی از توانمندی صنعت داروسازی ایران محسوب می‌شود.

وی اظهار کرد: نمایشگاه ایران فارما در فضایی حدود ۴٣ هزار متر مربع برگزار می‌شود و افزایش تعداد شرکت‌ها و حضور پررنگ‌تر شرکت‌های خارجی ، باوجود تحریم‌ها بسیار باعث خرسندی است، تاکنون بیش از ٣٠ کشور برای شرکت در ایران فارما اعلام حضور کرده‌اند؛ برآورد ما این است که حدود ٣٠ هزار نفر بازدیدکننده داشته باشیم، به همین منظور اپلیکیشن ویژه‌ای برای نمایشگاه ایجاد شده است.

کبریایی‌زاده اضافه کرد:  حدود ٣٠ سمینار و کارگاه تخصصی در ایران فارما برگزار خواهد شد که تعدادی از کارگاه‌ها دارای امتیاز بازآموزی است و عمده کارگاه در زمینه ارتقای دانش صنعتگران داروسازی به منظور بهبود کیفیت دارو، صادرات و داروسازی شخصی است تا بتوانیم در این حوزه‌ها پیشرفت کنیم، این نمایشگاه "۲ تا ۴ مهر" با حضور وزیر بهداشت، وزیر صنعت، نمایندگان مجلس و بزرگان صنعت داروسازی در مصلی افتتاح خواهد شد.

نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی درباره کیفیت داروهای ایرانی گفت: اعتماد مردم به تولید داخلی با اثربخشی حاصل خواهد شد، ٩٩.٨ درصد از داروهای ضدفشارخون،٩٩.٢ درصد از داروهای درمان دیابت نوع ٢ ، حدود ١٠٠ درصد آنتی‌بیوتیک ‌های خوراکی و ٩۵ درصد آنتی‌بیوتیک ‌های تزریقی تولید داخل هستند.

وی تصریح کرد: ایران در سال‌های اخیر در کنترل بیماری‌های غیرواگیر و بیماری های عفونی جایگاه خوبی داشته است. بنابر گزارش وزیر بهداشت به سازمان جهانی بهداشت، در سیلاب ابتدای سال ما هیچ اپیدمی بیماری عفونی نداشتیم در حالی که با یک سیلاب کوچک شاهد اپیدمی بیماری‌های عفونی در کشورهای آسیای شرقی هستیم و اینها همه برای کشور و حوزه سلامت افتخار محسوب می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان کبریایی‌زاده در پایان تاکید کرد: رسانه‌ها در نشان دادن افتخارات و دستاوردهای کشور بسیار تأثیرگذار هستند، خبرنگاران باید با چشم خود روند کیفی تولید دارو بر مبنای استانداردهای جهانی را ببیند و این مسئله را به مردم منتقل کنند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.