۸۰ درصد منابع مالی طرح تحول سلامت هزینه شده است
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در حالی که ۵ ماه از سال جاری سپری شده است ۸۰ درصد منابع مالی طرح تحول سلامت هزینه شده است و برای بقیه سال تنها ۲۰ درصد از این اعتبارات باقی است که تداوم طرح را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مسعود پزشکیان در جمع مدیران و مسئولان مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز، یکی از مشکلات جدی کشورداری در ایران را قرار نگرفتن مدیران کاربلد در راس دستگاه های اجرایی بیان و اضافه کرد: متاسفانه طی ۴۰ سال اخیر کسانی که کاربلد نیستند چنان تصور می کنند که تبحرهای لازم را دارند و بر این امر اصرار می ورزند و درباره همه چیز نظر می دهند.
وی وجود ۲ هزار و ۸۰۰ دانشگاه در اقصی نقاط کشور را از مشکلات ناشی از به کار گماردن مدیران غیرمتخصص و ناآشنا به علم مدیریت دانست و گفت: امروز نتیجه چنین سیاستهایی حجم انبوه بیکاران در بازار کار است و هیچ کس این اشتباهات را قبول نمی کند.
وی وجود ۲ هزار و ۸۰۰ دانشگاه در اقصی نقاط کشور را از مشکلات ناشی از به کار گماردن مدیران غیرمتخصص و ناآشنا به علم مدیریت دانست و گفت: امروز نتیجه چنین سیاستهایی حجم انبوه بیکاران در بازار کار است و هیچ کس این اشتباهات را قبول نمی کند.
نایب رییس مجلس درباره طرح تحول سلامت گفت: اینکه ۹۵ درصد کل خدمات درمانی و پزشکی در مراکز تحت پوشش دولت رایگان شود، در هیچ جای جهان و هیچ کشوری حتی آمریکا قابلیت اجرایی ندارد و بنده از همان ابتدای اجرای این طرح تذکرهای لازم برای تغییر و اصلاح آن را دادم و البته تحقیقات علمی در کشورهای مختلف اشتباه بودن این طرح را اثبات می کند.
پزشکیان گفت: هم اکنون به دلیل اجرای این طرح علاوه بر اینکه دولت با مشکلات مالی شدید مواجه شده است، شرکت های بیمه ای نیز به دلیل حجم انبوه تعهدات مالی با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند که برای خروج از این شرایط باید این طرح ملغی و طرح های دیگری برای حمایت از اقشار آسیب پذیر اجرا شود.
وی نبود حمایت های مالی و درمانی برای زوجین نابارور را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه ادامه سیاست کنونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مانع جدی در این زمینه است گفت: با توجه به هزینه های زیاد این نوع درمان امکان تحت پوشش رفتن بیمه ای این بیماران ممکن نیست.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حالی که ۵ ماه از سال جاری سپری شده است ۸۰ درصد منابع مالی طرح تحول سلامت هزینه شده است و برای بقیه سال تنها ۲۰ درصد از این اعتبارات باقی است که تداوم طرح را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد.
در ادامه جعفر محسنی رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه مرکز ناباروری این مجموعه از سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرده است، گفت: در حال حاضر ماهانه به طور متوسط یکهزار و ۶۰۰ نفر از استان های مختلف شمال غرب کشور و کشورهای همجوار به این مرکز مراجعه می کنند که از میان آنها ۱۵۰ نفر نیاز به درمان های مستمر و مراجعه های دو تا سه باره دارند.
وی اظهار کرد: نبود پوشش بیمه ای برای درمان ناباروری مشکل اصلی این حوزه است، به دلیل هزینه بر بودن و زمان بر بودن این نوع درمان بیمه گرها از تحت پوشش قرار دادن بیماران سرباز می رنند که در این زمینه نیاز به حمایت دولت و مجلس شورا اسلامی است.
به گزارش ایرنا محسنی در پایان به اقدامات موثر مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اقدامات این مرکز در درمان زوجین بسیار موثر بوده است، به گونهای که از سایر استانها نیز برای درمان به این مرکز مراجعه میکنند و این مرکز توانسته به عنوان اولین و سریعترین گزینه توانمند داخلی در اذهان و زبان مردم منطقه جاری شود، هم اکنون ۲۲ درصد از زوجین ایرانی نابارور هستند که میانگین جهانی آن ۱۵ درصد می باشد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید