تمام اعضای کمیسیون بهداشت مخالفت خود را با طرح افزایش ظرفیت پزشکی اعلام کردند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: پس از بررسیهای کارشناسی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تمام اعضای کمیسیون بهداشت به جز یک نفر مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدحسین قربانی در خصوص آخرین وضعیت طرح دو فوریتی افزایش ظرفیت رشتههای علوم پزشکی اظهار داشت: پس از بررسیهای کارشناسی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تمام اعضای کمیسیون بهداشت به جز یک نفر مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: آیین نامه داخلی مجلس این حق را به نمایندگان میدهد که اگر طرحی توانست بیش از 10 امضا کسب کند در صحن مجلس مطرح شود اما بعید است نمایندگان مجلس با این طرح موافقت کنند.
وی افزود: ابتدا باید زیرساختهای اجرای این طرح فراهم و سپس این مباحث مطرح شود. چاره رفع کمبود پزشک در مناطق محروم توسعه امکانات رفاهی و توزیع مناسب پزشکان است، درحال حاضر تعداد زیادی از پزشکان عمومی کشور از درآمد کافی برخوردار نیستند، این طرح زمینه مدرک گرایی را در رشتههای پزشکی فراهم میکند.
به گزارش فارس محمد حسین فرهنگی، نماینده مجلس روز گذشته از مطرح شدن فوریت طرح ۲ برابر شدن افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی در کنکور ۹۸ در صحن علنی مجلس خبر داده بود.
به گفته وی، این طرح یکشنبه هفته آینده در صحن علنی مطرح میشود و در صورتی که فوریت آن رای بیاورد برای بررسی به کمیسیونهای مربوطه بهداشت و آموزش ارائه میشود. دلیل امضای طرح افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی خالی ماندن ظرفیتها از یک سو و نیاز کشور از سوی دیگر است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
3 نظر
صالحی
۴ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۹
سلام به علت مشغله زیاد پزشکان خیلی مقالات پزشکی از دوستان علوم پایه است که در دانشکده پزشکی چاپ میشه.همینطور گرفتن داروساز در کارخانجات گران است و آمار درستی از تعداد پزشکان به تفکیک شهر و روستا نیست .نیز اگر جنگی بشود تعداد پزشکان مانند اوایل انقلاب کم میشود.تعداد کتب در دارو سازی بسیار کمه.اینها همه بیانگر تعداد پزشکان است.و بسیاری خارج رفتن .لیست پزشکان را اعلام کنند نفر به نفر و شهر به شهر با نام انوقت وضعیت معلوم میشه.صدها میلیون دلار خرج تحصیل دانشجویان مهاجر خارج میشه .روستاها هزار نفر پزشک ندارند در حالی که چهل درصد جمعیت در روستا ها است یعنی سی چهل هزار پزشک باید در روستاها بروند.با افزایش ظرفیت صدها هزار شغل تولید میشه .آموزشها باید بیشتر بالینی بشه وتعداد پزشکان در ایران در منطقه از اخر دومه.کنکور پزشکی نظام آموزشی را از سال هفتاد تحت تاثیر قرار داده و از رسیدن به اهدافش جلوگیری میکنه.یعنی در آموزش نیازهای جامعه این کنکور و پزشکی تاثیر بدی گذاشته
ناشناس
۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۶
با افزایش پذیرش تعداد دانشجو میخواهید کدام شاخص بهداشتی را افزایش دهید خوب اگر ظرفیت و توانایی دارید این همه پزشک عمومی بیکار را زمینه برای اشتعال آنها را فراهم کنید. من و شما ها فردا زیر دست همین پزشکان درمان خواهیم شد .چطور وقتی به کوچکترین بیماری دچار میشویم دنبال بهترین پزشک برای درمان میگردیم . هر سال در حال افت کیفیت آموزش پزشکی هستیم . آیا با دو برابر کردن تعداد دانشجو نباید تعداد استاد . تعداد تخت های آموزشی و هزاران پیش زمینه را مهیا کنیم ؟ آیا این همه را آماده کرده ایم ؟ یا فقط میخواهیم باز پول بیت المال را صرف تربیت پزشکان بیکار کنیم .
ناشناس
۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸
اینکه بچه های درسخوان که بخاطر چند تست کمتر وبیشتر ازورود بپزشکی بازمانده اند پذیرفته بشوند کیقیت آموزش پایین نمیاد ولی ورود افرادیکه رتبه های صدهزار وهشتادهزار می آوردند ورفته اند خارج حالا با پول بیاندکنار رتبه های برتر بشینند واقعا خیانت به سلامت جامعه هست که دولت بی سروصدا الان داره اینکار را میکنه