برنامههای وزارت بهداشت برای جلوگیری از مهاجرت پزشکان
معاون کل وزارت بهداشت گفت: با ایجاد اشتغال صحیح و زمینه کاری خوب با دستمزد مناسب در شرایط تکریم و احترام برای جامعه پزشکی میتوان از مهاجرت این قشر جلوگیری کرد. موضوع مهاجرت در تمام دنیا یک موضوع مرسوم بوده و حدود ۳۰درصد پزشکان کشورهای غربی از کشورهای در حال توسعه تامین میشود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ایرج حریرچی در خصوص آمار ارایه شده درباره مهاجرت پزشکان اظهار داشت: ما دو نوع مهاجرت برای ارتقاء تحصیل یا اشتغال داریم که این موضوع در گروه پزشکان نسبت به سایر فارغ تحصیلان گروههای پزشکی زیاد نیست، کسانی که به خارج از کشور اعزام میشوند و آمار ٦٥٠ نفری که اعلام شده نسبت به حدود ٩٠٠٠ فارغ تحصیل سالانه در گروه پزشکی، دستیار پزشکی و دارو سازی قابل توجه نیست.
معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: البته توجه داشته باشیم به غیر از رده پزشکی عمومی ، کسانی که اعزام میشوند میتوانند آنجا اشتغال پیدا کنند و کارهایی را انجام دهند، اما اکثر کسانی که در رده تخصصی مهاجرت میکنند متاسفانه به شغل پزشکی در سایر کشورها مشغول نمیشوند.
معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: البته توجه داشته باشیم به غیر از رده پزشکی عمومی ، کسانی که اعزام میشوند میتوانند آنجا اشتغال پیدا کنند و کارهایی را انجام دهند، اما اکثر کسانی که در رده تخصصی مهاجرت میکنند متاسفانه به شغل پزشکی در سایر کشورها مشغول نمیشوند.
وی افزود: حتی خروج یکی از پزشکان برای ما نگران کننده است و علت این خروج مدیریت داخلی نیست. علت این اتفاق معمولا ملاحظات فرهنگی و اجتماعی است که در داخل کشور برای برخی وجود دارد. ما در این زمینه تلاش میکنیم که مهاجرت به خارج را به صفر و حداقل برسانیم.
به گزارش فارس حریرچی در پایان در خصوص برنامههای وزارت بهداشت برای جلوگیری از مهاجرت پزشکان افزود: با ایجاد اشتغال صحیح و زمینه کاری خوب با دستمزد مناسب در شرایط تکریم و احترام برای جامعه پزشکی میتوان از مهاجرت این قشر جلوگیری کرد. موضوع مهاجرت در تمام دنیا یک موضوع مرسوم بوده و حدود ٣٠درصد پزشکان کشورهای غربی از کشورهای در حال توسعه تأمین میشود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
3 نظر
ناشناس
۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
مسئولین ما چه نقطه ضعفی دارند که در مقابل صدا وسیما اعتراض نمیکنند؟ این درآمد میلیاردی کجاست که ما نمی بینیم ؟
ناشناس
۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
با سلام . واقعآ فقط ۱۰ درصد پزشکان عمومی از عهده زندگی معمولی برمیان . بقیه در فقرند وسن بالایی دارند وسالهای طلایی را از دست داده اند . پزشکان متخصص نیز فقط در چند رشته درآمد دارند بقیه رشته ها ضعیف شده . مخصوصآ در شهرهای بزرگ اصلآ بعضی رشته های تخصص در آمد یک بقال را ندارند . راه حل فقط پوله نه افزایش بی قاعده دانشجوی پزشکی .
ناشناس
۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۵
جناب آقای حریر چی شما کی و کجا با پزشکانی که به خارج مهاجرت کرده اند صحبت کرده اید و علت آن را پرسیده اید ؟ آیا اصلا با همین پزشکانی که هنوز مهاجرت نکرده اند و در آرزوی مهاجرت هستند صحبت کرده اید ؟ میدانید درد پزشکان عمومی چیست ؟ میدانید بعد از ۷ سال درس خوندن سخت و پزشک شدن بیکاری چه دردی دارد ؟ میدانید بسیاری از پزشکان صورت خود را با سیلی سرخ میکنند و شرمنده خانواده خود هستند ؟ میدانید یک پزشک عمومی در مطب خود چه میکشد از دست تحقیر شدن از طرف رسانه ها و سایر نهاد ها ؟ میدانید پزشک عمومی با روزی حداکثر ده بیمار و ویزیت سی هزار تومانی با مخارج سرسام آور مطب و هزینه های زندگی چه میکشد ؟ مطمئن هستم شما و بسیاری از مدیران کشور چه در وزارت بهداشت و چه در نظام پزشکی نمیدانند ، که اگر واقعا میدانستند در این چند سال قدمی در جهت حل مشکل پزشکان بر میداشتند . و نه اینکه مثل الان پزشکان حیرت زده اند از آمار درآمد میلیاردی پزشکان و فرار مالیاتی که بهانه ای شده است برای هر گونه توهین و افترا به پزشکان در رسانه ها .