از ابتدای سال تاکنون بیش از هزار دانشجوی پزشکی به داخل کشور بازگشتند
معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: حدود ۲هزار پرونده برای نقل و انتقال دانشجویان به داخل کشور در دست بررسی داریم و از ابتدای سال تاکنون بیش از هزار دانشجوی پزشکی به داخل کشور بازگشتند و تلاش میکنیم تا پایان شهریور پروندههای دانشجویان خواستار بازگشت به کشور را تعیین تکلیف کنیم تا دانشجویان پیش از شروع سال تحصیلی جدید، تکلیفشان مشخص شود و بتوانند به کشور بازگردند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، باقر لاریجانی درباره پروندههای ارز دانشجویی و انتقال دانشجویان پزشکی از خارج به داخل کشور اظهار کرد: ۱۰ هزار پرونده ارز دانشجویی در وزارت بهداشت داریم، ۷ هزار پرونده مربوط به دانشگاههای معتبر و ۳هزار پرونده مربوط به دانشگاههای نامعتبری هستند که برای آنها پرونده تشکیل ندادیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: حدود ۲هزار پرونده برای نقل و انتقال دانشجویان به داخل کشور در دست بررسی داریم و از ابتدای سال تاکنون بیش از هزار دانشجوی پزشکی به داخل کشور بازگشتند و تلاش میکنیم تا پایان شهریور پروندههای دانشجویان خواستار بازگشت به کشور را تعیین تکلیف کنیم تا دانشجویان پیش از شروع سال تحصیلی جدید، تکلیفشان مشخص شود و بتوانند به کشور بازگردند.
وی افزود: باید توجه داشت که بیشتر مسائل ارزی دانشجویان شاغل در خارج کشور به بانک مرکزی مرتبط میشود، اما ما برای حل چالشهای ارزی دانشجویان شاغل در خارج کشور تسهیلاتی فراهم کردیم.
لاریجانی گفت: دانشجویانی که قبل از سال ۲۰۱۹ برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفتهاند، شرایط بازگشت این دانشجویان به داخل کشور تسهیل شده است. این دانشجویان برخلاف قوانین گذشته که باید ۷۲ واحد میگذراندند و به کشور بازمیگشتند میتوانند پس از گذراندن ۳۶ واحد به کشور بازگردند، دانشجویانی که از سال ۲۰۱۹ برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کردهاند باید با توجه به شرایط و امکانات، برنامهریزی کنند تا چالش ارزی نداشته باشند.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: دانشجویانی که قصد دارند برای ادامه تحصیل به کشور بازگردند باید دانشگاه مبدأ آنها مورد تایید وزارت بهداشت باشد و همچنین این دانشجویان شرایط خاصی داشته باشند تا بتوانند در رشتههای پزشکی ادامه تحصیل بدهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان اضافه کرد: دانشجویان پزشکی که در خارج از کشور تحصیل میکنند اگر نتوانند در رشتههای پزشکی در داخل کشور ادامه تحصیل دهند کمک میکنیم تا دریکی دیگر از رشتههای گروه علوم پزشکی ادامه تحصیل دهند، زیرا سیاست وزارت بهداشت این است که دانشجویان در داخل کشور بتوانند ادامه تحصیل دهند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
4 نظر
ناشناس
۱۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۹
اصولا ورود دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور که نتوانستند از سد کنکور بگذرند, اجحافی هست در حق دیگر دانشجویان. نام دیگرش خرید صندلی دانشگاه هست بدون کنکور و در قبال پول! {.....} فساد سیستماتیک که شاخ و دم نداره!
ناشناس
۱۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۲
خدا لعنت کنه کسانی رو ک نشستن و برای دور زدن کنکور برای قشر مرفه و بی سواد جامعه نقشه میکشن.این دنیا رو دربرین جواب آه دانش آموزان نخبه بدون سهمیه و بدون سرمایه رو چ طور میخواین بدین اون دنیا .من و خیلی ها ک نمیگذریم ازتون نفرین همه مون ی روز دامن سوزتون میشه و جورشو هم اینجا و هم اون دنیا باید بکشین. امیدوارم همین دکتر های سهمیه ای وبی سواد روزی دکتر خودتون و خانواده و بچه هاتون بشن تا بفهمین چ بلایی سر مردم آوردین.
ناشناس
۱۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴
این دور از عدالت است و به حق مردم و سلامتشون ظلم مسلم است.از یک طرف با هجوم این نمره پایینها به کلاس و اشغال صندلی توسط سهمیه ای ها از طرف دیگر ،جا برای بچه های معمولی جامعه که دستشون بجایی بند نیست تنگ میشه.یا ناگزیرند قید تحصیل در رشته پزشکی را بزنند در حالیکه کارنامه درخشانتری دارند یا بمونند پشت کنکور با حسرت و آه...حداقل یکی دوسال...واقعا انصاف نیست
ناشناس
۱۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴
دستتون درد نکنه که یک عده پولدار که کنکور را دور می زنند در دانشگاههای علوم پزشکی قبول می کنید بچه های ما غیر پولدارها که نمی تونیم خارج از کشور بفرستیم و نخبه هستند ومعدلهای بالای ۱۹/۵دارند ولی در کنکور جایشان را سهمیه ۲۵٪ می گیره چی هست؟گناه ما چیه که در خانواده معمولی بدون سهمیه هستیم واقعا لعنت به عدالت آموزشی شما