بیش از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت میگیرد
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ایمنی و امنیت غذایی باهم همپوشانی دارند، در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای واردات کمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص مییابد. و بیش از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت میگیرد که اگر اینگونه نبود با مشکلات بسیار عدیدهای مواجه میشدیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا شانه ساز سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین عوامل و فاکتورهای تأثیرگذار در تأمین سلامت مردم، دسترسی به غذای سالم و ایمن است، اظهار کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در موضوع ایمنی و امنیت غذا در بسیاری از موارد با برخی سازمانها همپوشانیهایی وجود دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: غذای سالم یکی از عوامل مهمی است که از بیماریهای همهگیر و اپیدمی پیشگیری میکند، عنوان کرد: بیماریهای غیر واگیر از مواردی هستند که همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژهای به آنها شود و درزمینه بیماریهایی چون قلبی و عروقی، دیابت و ... نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد کاردان در این حوزه سرمایهگذاری کرده و بادانش و فکر و اندیشه به همراه برنامههایی که در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال گذشته درزمینه کاهش مواد قندی و نمک مواد غذایی قدمهای شایان توجهی بوده است.
شانهساز با اشاره به اجرای کمپین فشارخون، گفت: پیشبینی میشد که حدود ۳۰ میلیون نفر در قالب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیش از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد.
رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: ایمنی و امنیت غذایی باهم همپوشانی دارند، در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای واردات کمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص مییابد. و بیش از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت میگیرد که اگر اینگونه نبود با مشکلات بسیار عدیدهای مواجه میشدیم.
وی اظهار کرد: ظرفیت های خالی در کارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد که از فعالان صنعت غذا میخواهیم در زمینه ظرفیتهای خالی این حوزه اهتمام بیشتر داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت میکند.
به گزارش پایگاه خبری سازمان غذا و دارو شانه ساز در پایان از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانشهای جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چراکه این موضوع باعث گسترش صادرات در این حوزه میشود.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: غذای سالم یکی از عوامل مهمی است که از بیماریهای همهگیر و اپیدمی پیشگیری میکند، عنوان کرد: بیماریهای غیر واگیر از مواردی هستند که همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژهای به آنها شود و درزمینه بیماریهایی چون قلبی و عروقی، دیابت و ... نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد کاردان در این حوزه سرمایهگذاری کرده و بادانش و فکر و اندیشه به همراه برنامههایی که در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال گذشته درزمینه کاهش مواد قندی و نمک مواد غذایی قدمهای شایان توجهی بوده است.
شانهساز با اشاره به اجرای کمپین فشارخون، گفت: پیشبینی میشد که حدود ۳۰ میلیون نفر در قالب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیش از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد.
رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: ایمنی و امنیت غذایی باهم همپوشانی دارند، در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای واردات کمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص مییابد. و بیش از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت میگیرد که اگر اینگونه نبود با مشکلات بسیار عدیدهای مواجه میشدیم.
وی اظهار کرد: ظرفیت های خالی در کارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد که از فعالان صنعت غذا میخواهیم در زمینه ظرفیتهای خالی این حوزه اهتمام بیشتر داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت میکند.
به گزارش پایگاه خبری سازمان غذا و دارو شانه ساز در پایان از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانشهای جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چراکه این موضوع باعث گسترش صادرات در این حوزه میشود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید