استفاده از راهنماهای بالینی در کاهش هزینههای نظام سلامت تاثیر بسزایی دارد
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت گفت: استفاده از راهنماهای بالینی در هر شرایطی نه برای کاهش خدمت بلکه برای صیانت از بیمه شده تاثیر بسزایی دارد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد هاشمی گفت: اجرای راهنماهای بالینی بر مدیریت هزینههای غیر ضروری تاثیر بسیاری دارد، به طور حتم عدم اجرای راهنماهای بالینی باعث میشود که افراد به راحتی به هر مرکز درمانی مراجعه کرده و خدمات تکراری غیرضروری را دریافت کنند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: استفاده از راهنماهای بالینی درهرشرایطی نه برای کاهش خدمت، بلکه برای صیانت از بیمه شده تاثیر بسزایی دارد.
وی افزود: در سال 97 بیشترین بارمراجعه به میزان 672 هزار مربوط به بخش تصویر برداری و سونوگرافی کامل شکم و لگن برای بیمه شدگان بیمه سلامت و بیشترین هزینه نیز به بخش سونوگرافی کامل شکم و لگن مربوط است.
هاشمی گفت: سونوگرافی بارداری که درگذشته مقام اول را درمیزان هزینه داشت، درحال حاضر به لحاظ هزینه به رتبه ششم کاهش پیدا کرده است، البته این مساله به دلیل توجه به راهنماهای بالینی بود ؛ ضمن اینکه درگایدلاین های ابلاغی وزارت بهداشت نیز تاکید شد که برای سلامت نوزاد و خانواده 3 بار سونوگرافی درطول بارداری کافی است.
به گزارش روابط عمومی بیمه سلامت مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان بیمه سلامت در پایان اضافه کرد: طبق آخرین گزارش ها حدود 600 راهنمای بالینی توسط وزارت بهداشت و درمان تدوین ، که زیربنای 430 راهنمای بالینی از سوی بیمه سلامت درکشور آماده شده است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید