کمبود منابع مانع فعالیت‌های پژوهشی در حوزه پزشکی شده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد حسین قربانی با تایید اظهارنظر رئیس ششمین همایش نقشه‌برداری مغز مبنی بر اینکه امروزه پزشکی بدون فناوری به نتیجه نمی‌رسد، چرا که بودجه‌های تحقیقاتی را به خدمات تشخیصی پزشکان می‌دهند، گفت: این اظهارنظر را به دلیل پژوهش‌محور بودن باید درست قلمداد کرد، چرا که ما در حوزه پژوهش، منابع را به صورت واقعی ندیده‌ایم و این یک واقعیت غیرقابل انکار است.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: ما تاکنون نتوانسته‌ایم تحقیقات خود را در حوزه‌های مختلف به صورت برند نشان داده و دانشمندان را به این سمت سوق دهیم که وقت خود را در توسعه این بخش بگذارند.

وی افزود: امروزه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادها به ویژه وزارتخانه‌های بهداشت و درمان و علوم، تحقیقات و فناوری که باید بیشتر فعالیتهایشان پژوهش‌محور باشد، درصد محدودی را به این مهم اختصاص داده‌اند.

قربانی گفت: کمبود منابع یکی از عواملی بوده که باعث شده دانشمندانمان بجای ورود به حوزه پژوهش بر فعالیت‌های خدمات‌محور متمرکز شوند که این امر مانع از افزایش سهم تولید علم در کشور شده و یکی از ضعف‌های موجود در حوزه پزشکی است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: هم‌اکنون تکنولوژی در خدمت علم پزشکی است و پیشرفت تکنولوژی و صنعت هم باعث شده که آمیختگی صنعت و علم پزشکی کارها را تسریع بخشد و هم اتفاق نوینی در این حوزه بیفتد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت وی در پایان اضافه کرد: آنچه می‌تواند تلفیق تکنولوژی و علم پزشکی را به‌روز کند، انجام مطالعات پژوهشی است که ما سهم اندکی از آن داریم و می‌طلبد که ردیفی خاص برای انجام فعالیت‌های پژوهشی در حوزه پزشکی در لایحه بودجه لحاظ شود، هر چند کمبود منابع مانعی در مسیر تحقق این مهم است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.