بیماری برگر درمان قطعی ندارد و گاه منجر به قطع عضو میشود
رئیس انجمن جراحان عروق ایران گفت: بیماری برگر درمان قطعی ندارد و گاه منجر به قطع عضو می شود، این بیماری شیوع جهانی دارد ولی بیشتر در خاورمیانه، مدیترانه و خاور دور مشاهده میشود و شیوع آن با افزایش مصرف سیگار در جوامع نسبت مستقیم دارد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا کلانتر معتمدی در نشست هیئت مدیره انجمن جراحان عروق ایران، گفت: بیماری برگر یا ترومبوآنژئیت انسدادی، نوعی اختلال انسدادی غیرآترواسکلروتیک سرخرگ ها و سیاهرگ های کوچک تا متوسط در اندام های فوقانی و تحتانی است.
رئیس انجمن جراحان عروق ایران ادامه داد: علت این انسداد التهاب مکرر و پیش رونده و ایجاد لخته در دیواره رگ ها است، از علائم این بیماری می توان به درد متناوب انگشتان و زخمهای دردناک بر روی نوک انگشتان دست و پا اشاره کرد.
وی افزود: بیماری برگر درمان قطعی ندارد و گاه منجر به قطع عضو می شود، این بیماری شیوع جهانی دارد ولی بیشتر در خاورمیانه، مدیترانه و خاور دور مشاهده میشود و شیوع آن با افزایش مصرف سیگار در جوامع نسبت مستقیم دارد.
به گزارش مهر کلانتر معتمدی در پایان گفت: با توجه به اینکه ابتلا به بیماری برگر معمولاً با استفاده از مشتقات تنباکو به خصوص سیگار ارتباط دارد، تنها راه جلوگیری از پیشروی سریع بیماری در فرد، ترک کامل سیگار و فرآوردههای تنباکو است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید