بیمارستان‌ها می‌توانند ۱۰ درصد از تخت‌های خود را برای پذیرش بیماران بین‌المللی اختصاص دهند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید هاشم‌زاده با اشاره به آغاز بررسی مجدد بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران خارجی اظهار کرد: در حال حاضر تاریخ اعتبار گواهی‌نامه‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی جهت پذیرش گردشگران سلامت و بیماران بین‌المللی به پایان رسیده است و وزارت بهداشت در حال بررسی مجدد شرایط این مراکز درمانی است.

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: در سال گذشته تعداد ۱۶۸ بیمارستان و مراکز درمانی مجوز پذیرش گردشگران سلامت را اخذ کرده‌اند که به دلیل پایان تاریخ اعتبار مجوزشان پس از بررسی مجدد به وسیله کارشناسان تا به امروز تعداد ۱۰۰ بیمارستان مجدداً گواهی‌نامه پذیرش گردشگری سلامت را بدست آوردند.

وی افزود: پذیرش بیماران خارجی بیشتر در بیمارستان‌های خصوصی به دلیل وجود تخت‌ها خالی انجام می‌شود و بر اساس قانون بیمارستان‌های دولتی و حتی خصوصی اگر مراجعه کننده جهت بستری با کمبود تخت مواجه نشود بیمارستان‌ها می‌توانند تنها ۱۰ درصد از تخت‌های خود را برای پذیرش  بیماران بین‌المللی اختصاص دهند.

هاشم‌زاده گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که ظریب اشغال تخت آن‌ها در حدود ۹۰ درصد است و جزو مراکز درمانی با مراجعه زیاد محسوب می‌شوند نمی‌تواند اقدام به جذب گردشگران سلامت کنند. اگر بیمارستانی چنین کاری انجام دهد تخلف کرده و وزارت بهداشت با آن بر اساس قوانین و دستورالعمل برخورد می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت در پایان اضافه کرد: اگر بیمارستانی تخت خالی برای پذیرش بیماران بین‌المللی نداشته باشد می‌تواند آن‌ها را به مراکز درمانی دیگری ارجاع دهد که در این میان شرکت‌های تسهیل‌گر نقش مؤثری در زمینه جذب بیماران بین‌المللی دارند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.