نشانههای وجود افکار خودکشی در افراد
عضو هیات مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی با اشاره به میزان نقش عوامل مختلف در بروز خودکشی ادامه داد: افسردگی شش برابر، بیکاری و مصرف مواد مخدر سه برابر باعث بروز خودکشی میشوند؛ البته نقش افسردگی در بیماریهای روانی در بروز خودکشی بیشتر است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، کاظم ملکوتی در خصوص اینکه چه عواملی باعث خودکشی در افراد میشود؟ اظهار داشت: عوامل روانی، اجتماعی، خانوادگی و اقتصادی در بروز خودکشی نقش دارند و این عوامل باعث میشود فرد به سمت ناامیدی سوق داده شود.
عضو هیأت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی با اشاره به میزان نقش عوامل مختلف در بروز خودکشی ادامه داد: افسردگی شش برابر، بیکاری و مصرف مواد مخدر سه برابر باعث بروز خودکشی میشوند؛ البته نقش افسردگی در بیماریهای روانی در بروز خودکشی بیشتر است.
وی در خصوص اینکه نشانههای کلامی وجود افکار خودکشی در فرد چیست؟ افزود: افکاری مانند اینکه "زندگی به چه دردی می خورد؟" "از این زندگی خسته شدهام" "این زندگی یعنی چی؟" از جمله نشانه های کلامی است. وقتی این چنین نشانه هایی شدت پیدا میکند، فرد برای مثال میگوید "فلانی فوت کرد و راحت شد" یا "برای چه باید زنده باشیم؟" در نتیجه چنین افکاری نشاندهنده اشتغال ذهنی فرد در خصوص خودکشی است.
ملکوتی با اشاره به نشانههای رفتاری افراد با ذهنیت خودکشی خاطرنشان کرد: علاقه فرد کم میشود، مثل دانشآموزی که نسبت به درس کمعلاقه میشود. بیعلاقگی فرد در محیط کار، بیعلاقگی خانم خانهدار به زندگی و فرزندان و نیز در بین دانشآموزان وجود پرخاشگری و به اصطلاح از کوره در رفتن دانشآموز و روی آوردن به سیگار و مواد مخدر، از جمله نشانههای رفتاری داشتن افکار خودکشی است.
به گزارش فارس عضو هیأت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی در پایان اضافه کرد: باید معلمان،رؤسای ادارات و خانوادهها نسبت به این علائم خطرساز آگاهی داشته و آموزشهای لازم را دریافت کنند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید