تدوین بسته خدمات بیمهای برای بیماران اوتیسم
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای خاص وزارت بهداشت گفت: امروز اختلال اتیسم یکی از دغدغههای وزارت بهداشت شده است، دستگاههای مختلف نیز به این امر ورود کردهاند. در وزارت بهداشت کمیته راهبردی اوتیسم، با حضور آموزش و پرورش استثنائی و سازمان بهزیستی تشکیل شده است. این کمیته با تقسیم وظایف مشخص، در راستای رفع معضلات بیماران اوتیسم فعالیت میکند.
به گزارش پایگاه خبری زشکان و قانون (پالنا)، مهدی شادنوش گفت: تمام بستههای خدماتی بیماران اوتیسم به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است. این بسته شامل خدماتی است که بیماران اوتیسم میتوانند با هزینه دولتی دریافت کنند.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای خاص وزارت بهداشت ادامه داد: اعتبار لازم برای بیمارانی که اسامی آنها در سامانه ثبت شدهاند، مستمرا به دانشگاهها پرداخت میشود، اما هرگز قرار نبوده اعتباری به انجمنهای مربوطه پرداخت شود. خدمات بیماران خاص به اوتیسمیها هم تعلق میگیرد و هزینهی آن توسط دولت به دانشگاهها پرداخت میشود.
وی افزود: اتفاقات بزرگی در فرایند اجرائیِ کنترل اوتیسم افتاده است. سه سال پیش در وزارت بهداشت توجه چندانی به اوتیسم نمیشد، اما اکنون اینطور نیست. در گذشته تنها اقدامات حمایتی مدنظر بود که آن هم به سازمان بهزیستی محول شده بود.
شادنوش گفت: امروز اختلال اتیسم یکی از دغدغههای وزارت بهداشت شده است، دستگاههای مختلف نیز به این امر ورود کردهاند. در وزارت بهداشت کمیته راهبردی اوتیسم، با حضور آموزش و پرورش استثنائی و سازمان بهزیستی تشکیل شده است. این کمیته با تقسیم وظایف مشخص، در راستای رفع معضلات بیماران اوتیسم فعالیت میکند.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای خاص وزارت بهداشت در ارتباط با خدمات کوتاه مدت بیماریهای خاص گفت: برای بیماران اوتیسم بستههای خدماتی کوتاه مدت در دانشگاههای علوم پزشکی ارائه میشود. این فرآیند از سال گذشته شروع شده است، در بازبینی سال ۹۸ و بازبینی دوباره بستههای خدمتی بیماران خاص، توانستیم اعتبار بیشتری را درنظر بگیریم. با این افزایش اعتبار و تامین بودجه، بیماریهای دیگر من جمله اوتیسم به لیست بیماریهای خاص اضافه شد.
وی در ارتباط با دسترسی بیماران اوتیسم به بستههای خدماتی اظهار کرد: در سراسر کشور افراد میتوانند با رجوع به معاونتهای درمان دانشگاههای علوم پزشکی از نوع این خدمات باخبر شوند و همچنین راهنمایی بشوند که چطور میتوانند از این خدمات بهرهمند شوند.
به گزارش ایلنا شادنوش در پایان در ارتباط با تدوین سرفصلهای بیمه برای بیماری اوتیسم از طرف وزارت بهداشت تصریح کرد: سرفصلهای بیمهای اختلال اوتیسم تدوین شده است. شورای عالی بیمه با توجه به اعتباراتی که در اختیار دارد باید آیتمهایی را که مقدور است، مورد حمایت قرار دهد، البته بحث کلیتری که در کشور وجود دارد، این است که خدمات توانبخشی تا چه حد میتواند تحت پوشش بیمهها قرار بگیرند؟ باید بررسی شود که خدمات توانبخشی تا چه حد نیاز به پوشش بیمهای دارد. تعیین تکلیف این موضوع با شورای عالی بیمه است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید