جناب آقای پزشکیان! لطفا پاسخ دهید
جناب آقای پزشکیان! شما که سه دوره نماینده مردم در مجلس بودهاید، شما که الان نایب رئیس اول مجلس هستید، شما که یک دوره چهار ساله وزیر بهداشت مملکت بودهاید و شما که مدتی معاون درمان وزارت بهداشت بودهاید، شما که در آینده نزدیک احتمالا کاندیدای نمایندگی مجلس برای دور چهارم هستید و شاید هم سودای ریاست مجلس و یا ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را در سر میپرورانید، لازم است که به برخی سوالات پاسخ دهید؛
این که وضعیت مملکت در هیچ جنبهای بایسته و شایسته جمهوری اسلامی چهل ساله نیست را کسی منکر نیست؛
این که فساد و مخصوصا فساد اداری اجتماعی و اقتصادی در کشور همه را رنج میدهد را هم بعید است انکار کنید؛
اگر کسی بخواهد به شما رای بدهد، پاسخگویی شفاف به سوالاتی که در ادامه خواهد آمد، در تصمیمگیری او مهم است.
اما قبل از اینکه سوالات را طرح کنم، نگاهی به رزومه جنابعالی بیندازیم:
جنابعالی دوره پزشکی عمومی خود را در سال ۱۳۶۴ به پایان رسانده و در سمت مربی فیزیولوژی شروع به تدریس در دانشکده پزشکی نمودهاید. در سال ۱۳۶۹ تخصص خود در رشته جراحی عمومی را از دانشگاه علوم پزشکی تبریز اخذ کرده و سپس در سال ۱۳۷۲ فوق تخصص جراحی قلب را از دانشگاه علوم پزشکی ایران دریافت نموده و بلافاصله در بیمارستان قلب شهید مدنی تبریز استخدام شدهاید. در سال ۱۳۷۳ به ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید که ریاست شما بر این دانشگاه تا سال ۱۳۷۹ ادامه داشت. سپس به تهران منتقل شدید و به مدت ۶ ماه سمت معاونت سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را عهدهدار شدید و سرانجام در دور دوم ریاست جمهوری سید محمد خاتمی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مجلس رأی اعتماد گرفتید.
حال شما بفرمایید که طرح مناطق محروم خود را در کجا گذراندهاید؟
و آیا میدانید در طرح مناطق محروم به پزشکان چه اجحافها که نمیشود؟
آیا در پیمودن این پلکان ترقی و با این سرعت، از چه نردبان یا آسانسوری استفاده کردید؟
و آیا پیمودن این مسیر برای بقیه هم مقدور است؟
آیا بینی و بینالله، زمان رزیدنتی مانند بقیه تحصیل و کار کردید و مانند بقیه امتحان دادید و از هیچ رانتی استفاده نکردید؟
سهم جنابعالی با توجه به این که از حدود بیست سال قبل سمتهای برجسته داشتهاید از این فلاکت موجود چقدر است و چه اقداماتی میتوانستید بکنید که نکردید؟
سهم شما در تقلب وسیع امتحان پذیرش دستیاری که در دوره وزارت شما اتفاق افتاد چه بود و پس از این که گند آن درآمد برای مقابله چه کردید؟
شما اولین کسی بودید که فرمودید پزشکان پول مفت میگیرند و بارها تکرار کردید؛ اما نفرمودید که بر اساس کدام قانون اینچنین میگویید؟
و خود شما در طی نزدیک به بیست سال مسئولیت، در مقابله با این مشکل چه کردید؟
آیا از سیستم پرداخت خارج از دانشگاه تبریز و حتی در چهار قدمی تبریز مثل خوی و شبستر و زادگاهتان شهر مهاباد و سردشت هم اطلاع دارید؟
آیا از این که پزشکان خارج از حلقه اطراف شما در در اوضاع بد اقتصادی به سر میبرند و هنوز بیش از یک سال کارانه نگرفتهاند خبر دارید؟
آیا مطلع هستید که مجموع حقوق و دریافتی کارانه بسیاری از همکاران متخصص به ده میلیون تومان هم نمیرسد؟
جناب آقای پزشکیان!
شما فارغالتحصيل از دانشگاه علوم پزشكي تبريز، بورد جراحي عمومي دانشگاه علوم پزشكي تبريز، فوق تخصص جراحي قلب دانشگاه علوم پزشكي تهران هستید. گواهي مديريت مراكز بهداشتي از تايلند، گواهي مديريت برنامهريزي مؤثر (سازمان جهاني بهداشت) از مصر، گواهي مديريت برنامهريزي و سياستگذاري و اقتصاد سلامت از انگلستان، گواهي مديريت سلامت در كشورهاي درحال توسعه از دانشكده بهداشت دانشگاه هاروارد امريكا و گواهي آموزش پزشكي از اسكاتلند را چگونه بدست آورده اید؟ آیا از هیچ رانتی استفاده نکرده اید؟
چگونه است که شما نماینده مجلس هستید و همزمان در تبریز عضو هیئت علمی دانشگاه هم هستید و حقوق هیئت علمی میگیرید؟
چگونه شما همزمان در تهران در مجلس حضور دارید و در تبریز در اتاق عمل جراحی میکنید؟
وضعیت بیمارانتان را چگونه پیگیری میکنید؟
ماهیانه چند بیمار را جراحی میکنید؟
دریافتی شما از دانشگاه تبریز بابت حقوق و کارانهای که به حساب شما واریز میشود چقدر است؟
اگر این پول را مفت به شما میدهند، چرا پس نمیدهید؟
و اگر پس دادهاید، لطفا مدرک مربوطه را ارائه دهید.
انتشار 20 مقاله در نشريات فارسي و 7 مقاله در نشريات بينالمللي در سوابق شما در فرهنگستان به چشم میخورد. چقدر در تولید این مقالات نقش داشتهاید؟
رتبه علمی شما چیست؟ استادیار؟ دانشیار؟ یا استاد؟
شما میگویید نمیشود که برای خودمان یک سفره پهن کنیم و برای مردم یک سفره دیگر؛ آیا خود شما از بیمه تکمیلی نمایندگان مجلس استفاده نمیکنید؟
وضعیت پزشکی خانواده بعد بیست سال چرا اینقدر زار میزند؟ مگر شما نظارت بر کار وزارت ندارید؟ مشکل از قانون است یا اجرا؟ چرا درستش نمیکنید؟
با تشکر از پاسخگویی شما
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
4 نظر
فروشگاه اينترنتی
۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸
آگاه سازی را باید جزو اولویت قرار داد تا همه مردم بدانند و هر آنچه را که ضروری است و باید همه بنوعی ازآن با خبر شوند تا دیگر از اینگونه رفتارها شکل داده نشود و مسئولیت ها را بخوبی پذیرا باشند
ن
۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱
جناب آقای دکتر پزشکیان یک فکر اساسی هم برای دامپزشکان مملکت بکنین به خدا دامپزشکها سفیرهای سلامتی در کشور هستند لطفا به این عزیزان هم نظر لطفی بیاندازین
سید سعید جهانبخش
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵
سلام و درود. دکتر سید سعید جهانبخش هستم.تمام خدمات قانونی را از طرح و سربازی در نقاط محروم گذرانده ام. ۳۱ سال صادقانه خدمت کرده ام و در حال حاضربازنشسته دانشگاه هستم اقای دکتر پزشکیان. از اینکه شمابه اصطلاح در صنفی هستید که من نیز خادم ان بوده ام احساس شرم میکنم . من امثال شما را هیچوقت نمیبخشم گر چه هیچ پناهگاهی بجز دامان الهی ندارم که زمانی باور خواهید کرد که بالاترین است
ناشناس
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
متن خوبی است ولی باید در کل جامعه نشر داده شود تا همه مردم آگاه شوند ..اگر ما فقط در مجله و سایتهایی که مربوط به پزشکان است و مردم عادی آنها را مطالعه نمیکنند حرف بزنیم و فریاد بکشیم دردی را دوا نمیکند ..این حرفها باید در سایتهای پر بازدید و جراید کشور گفته شود