شناسهدار شدن برنجهای تولید داخل
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر تمام برنجهای تولید داخلی شناسه کارگاهی دریافت کردهاند و حتی کیسههای ۱۰ کیلویی برنجی هم که در فروشگاهها وجود دارند، بر روی آنها آرم سازمان غذا و دارو و کد شناسه کارگاهی درج شده است و مردم میتوانند آن را رصد کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدحسین عزیزی از شناسهدار شدن برنجهای وارداتی و تولید داخلی از سوی سازمان غذا و دارو خبر داد و گفت: در حال حاضر تمام برنجهای تولید داخلی شناسه کارگاهی دریافت کردهاند و حتی کیسههای ۱۰ کیلویی برنجی هم که در فروشگاهها وجود دارند، بر روی آنها آرم سازمان غذا و دارو و کد شناسه کارگاهی درج شده است و مردم میتوانند آن را رصد کنند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: پیش از این نیز برنجهای وارداتی برچسب اصالت دریافت کردهاند، وقتی محصولی کد اصالت دارد، به این معنی است که از مبادی قانونی وارد شده، آنالیزهای لازم بر روی آن انجام شده، قانونی بوده و مشکلی ندارد. همچنین مردم میتوانند از طریق پیامک کردن کد اصالت به شمارهای که بر روی برچسب درج شده، از اصیل بودن کالا مطمئن شوند.
وی افزود: در حال حاضر برنجهای داخلی کد کارگاهی دارند و برنجهای خارجی نیز واجد برچسب اصالت شدهاند، بر همین اساس هم سازمان غذا و دارو نظارت میکند و امکان تقلب در برنج به حداقل ممکن رسیده است؛ چراکه تمام مشخصات کالا، تولیدکننده و کد کارگاهی بر روی کیسههای برنج درج شده و امکان تقلب به حداقل رسیده است. در عین حال اگر در نظارتهایمان با موردی مواجه شویم که نسبت به عدم انطباق خورده و غیراستاندارد باشد، فورا شناسه تولیدکننده را باطل کرده و او را جریمه میکنیم. برنجهای خارجی اعم از هندی، تایلندی و... نیز دارای برچسب اصالت هستند و از طریق آن رصد میشوند.
به گزارش ایسنا عزیزی در پایان گفت: البته قاچاق هم در این حوزه وجود دارد، گاهی گزارشاتی از قاچاق برنج و یا تغییر تاریخ مصرف کالاهایی چون برنج داریم که در صورت مشاهده و دریافت این گزارشات با افراد خاطی برخورد میکنیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید