راینوپلاستی یکی از سختترین و پر چالشترین مداخلات درمانی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: راینوپلاستی یکی از سخت ترین و پر چالش ترین مداخلات درمانی است، راینوپلاستی در واقع بررسی مشخص آناتومی صورت است، قاعده جمجمه نیز یکی از محل های تبلور رشته راینولوژی است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا زالی، روز چهارشنبه در هفتمین کنگره بین المللی انجمن راینولوژی ایران، در مرکز همایش های رازی تهران، گفت: تا پنج سال قبل نام راینولوژی در ذهن همه با راینوپلاستی مطرح می شد که امروزه جایگاه رشته راینولوژی به خوبی در کشور برای همگان نمایان شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر جامع الاطراف بودن علم راینولوژی تصریح کرد: این علم شامل موضوعاتی مثل قاعده جمجمه، سینوس ها و تمامی نواحی صورت را می شود.
وی با اشاره به ماهیت چند وجهی و کار تیمی در راینولوژی افزود: بخش عمده ای از مصدومان حوادث ترافیکی در کشور، کسانی هستند که دچار ترومای صورت می شوند و درمان این افراد خیلی سخت و به شدت نیازمند یافته های نوین است که همکاران راینولوژی این مهم را به خوبی انجام می دهند.
زالی با اشاره به شیوع سینوزیت که آلودگی هوا و انواع عفونت ها می تواند آن را تشدید کند گفت: علم راینولوژی در این حیطه نقش مهمی دارد.
زالی به راینوپلاستی و اهمیت آن در علم پزشکی اشاره کرد و گفت: اساسا درمان های زیبایی باید با نگاه آکادمیک همراه باشد، گرایش به جراحی زیبایی به تنهایی قابل نقد نیست و می بایست پاسخ مناسب تکنیکال داد، راینوپلاستی یکی از سخت ترین و پر چالش ترین مداخلات درمانی است، راینوپلاستی در واقع بررسی مشخص آناتومی صورت است، قاعده جمجمه نیز یکی از محل های تبلور رشته راینولوژی است.
در ادامه سید علیرضا مصباحی دبیر انجمن راینولوژی ایران با اشاره به اهمیت سن افراد برای عمل زیبایی بینی، اظهار داشت: بر اساس مطالعات علمی، حداقل سن برای عمل زیبایی بینی دختران ۱۷.۵ سال و پسران ۱۸ سال است.
وی با انتقاد از انجام عمل زیبایی بینی در کشور برای دختران سنین ۱۳ تا ۱۵ سال افزود: شاید در کوتاه مدت این نوع عمل ها باعث خوشحالی آنها شود، اما بعد از دو سال، عوارض جبران ناپذیری متوجه این قبیل افراد خواهد شد، عمل زیبایی بینی در سنین بالا هیچ محدودیتی ندارد، البته جراح باید بداند که این نوع عمل در هر گروه سنی، تفاوت دارد و باید نسبت به آن آگاه باشد.
به گزارش مهر مصباحی در پایان به عوارض جراحی زیبایی بینی که غیر علمی انجام می شود اشاره کرد و گفت: حادترین عارضه عمل های غیر استاندارد، در زیبایی صورت و عملکرد بینی نمایان می شود، از بین رفتن غضروف های بینی، پوست و ساختار بینی، منجر به نازیبایی صورت فرد می شود که بعضا به هیچ وجه قابل اصلاح و درست کردن نیستند، بعضا مشکلاتی برای تنفس فرد نیز ایجاد می شود که قابل برطرف شدن نیست.
هفدهمین کنگره بین المللی راینولوژی ایران، از صبح چهارشنبه ششم آذر ۹۸ در مرکز همایش های رازی تهران، آغاز به کار کرد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید