بیماران مبتلا به ایدز تا ۶۰ سال پس از ابتلا به بیماری، میتوانند زندگی کنند
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اعلام اقدام انجام شده در جهت تدوین برنامه پنجم مقابله با اچ آی وی _ ایدز، گفت: ایدز دیگر یک بیماری کشنده و وحشتناک نیست و افراد مبتلا به شرط تحت درمان بودن تا ۶۰ سال پس از ابتلا به بیماری، میتوانند زندگی کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدمهدی گویا در همایش روز جهانی ایدز که در وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه در سال چهارم برنامه چهارم مقابله با HIV هستیم و در حال تدوین برنامه پنجم هستیم، گفت: در این راستا یک هدفگذاری خاص کرده و یکسری تعهدات به دنیا داریم و باید کیفیت اقدامات خود را افزایش دهیم.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: بیتردید اقدامات ما منجر به افزایش بیماریابی، ارتقای کیفیت درمان و رضایتمندی بیماران، خانوادهها و عموم آنها میشود، نیازمند یک انقلاب در کیفیت خدمات هستیم، باید کسی که وارد این سیستم برای خدمات میشود، از اخذ خدمات رضایت داشته باشند.
وی افزود: در کشور هنوز بیش از ۳۵ هزار بیمار مبتلا شناسایی نشدهاند، باید در این حوزه کار کرده و ضمن شناسایی آنها با یک ارزشیابی دقیق و همه جانبه بیماریابی، تشخیص و درمان را افزایش دهیم. نکته قابل توجه اما آن است که ایدز با پایان خود همچنان فاصله دارد. آگاهی رسانی و آموزش میتواند به پیشگیری و شناسایی بیماری کمک کند.برنامه استراتژیک کشوری ایدز برای ارتقای پیشگیری تهیه شده است. آموزش و اطلاع رسانی هدفمند برای عموم مردم، آموزش و اطلاعرسانی برای جمعیتهای کلیدی و شبکههای اجتماعی از جمله این برنامهها است.
به گزارش ایسنا گویا در پایان گفت: ادغام خدمات مقابله با ایدز در نظام شبکه یک افتخار برای کشور است، افزود: با اینکار روند پیشگیری، بیماریابی، تشخیص و درمان ایدز متحول میشود. از سال گذشته با سازمانهای مختلف مانند بهزیستی و سازمان زندانها جلسات مشترکی داشتهایم که به موجب آن هشت تیم ارزشیابی تشکیل داده و استان به استان مشغول بررسی روند مقابله با بیماری هستیم و از آنجایی که کشور ما جزو ۲۸ کشوری است که به دنیا قول پیشگیری از ایدز را داده، با جدیت اهدافمان را دنبال میکنیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید