نیمی از سیاستهای سازمان جهانی بهداشت برای کاهش بیماریهای مزمن اجرایی نمیشود
اولین بررسی سیاستهای پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت به منظور پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر حاکی از آن است نیمی از سیاستهای پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای کاهش بیماریهای مزمن اجرایی نمیشود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، اولین بررسی سیاستهای پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت به منظور پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر حاکی از آن است اجرای این سیاستها روند بسیار کندی دارد. مطالعه اخیر اولین تحلیل از پیشرفتهای بدست آمده در اجرایی شدن ۱۸ سیاست جهانی این سازمان در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ است، بررسیها نشان میدهد نیمی از سیاستهای پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای کاهش بیماریهای مزمن اجرایی نمیشود.
در سال ۲۰۱۵، ۱۹۳ کشور جهان متعهد شدند تا مرگ و میر زودهنگام بر اثر ابتلا به بیماریهای غیر واگیر را تا سال ۲۰۳۰ حدود یک سوم کاهش دهند که بخشی از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل است. کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت سیاستهای مداخلهای را جهت کمک به کاهش چهار فاکتور خطرزای بیماریهای غیر واگیر از جمله استعمال دخانیات، مصرف مواد الکلی، رژیم غذایی ناسالم و بیتحرکی تایید کردند.
لوک آلن از دانگشاه آکسفورد گفت: سازمان جهانی بهداشت نقشه راهی را برای کمک به دولتها ارائه کرده تا بتوانند به چالشهای کاهش مرگ و میرهای زودهنگام قابل پیشگیری ناشی از بیماریهای غیر واگیر واکنش نشان دهند.
به گزارش ایسنا در این بررسی گزارش پیشرفتهای حاصل در اجرای ۱۸ سیاست بیماریهای غیرواگیر در ۱۵۱ کشور مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد که در مجموع اجرای این سیاستها از میانگین ۴۲ درصد در سال ۲۰۱۵ به ۴۹ درصد در سال ۲۰۱۷ رسیدهاست، بنابراین تنها نیمی از سیاستها اجرایی شده است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید