جوابیه سازمان غذا و دارو در خصوص یک خبر
مرکز روابط عمومی سازمان غذا و دارو در واکنش به خبر منتشر شده خبرگزاری خانه ملت با عنوان "سازمان غذا و دارو نظارتها را بر مراکز تولید مواد غذایی افزایش دهد" جوابیهای صادر کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مرکز روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به مطلبی مندرج در تاریخ بیست و هشتم آبان ماه 98 با عنوان "سازمان غذا و دارو نظارتها را بر مراکز تولید مواد غذایی افزایش دهد" جوابیهای صادر کرد.
متن جوابیه به شرح ذیل است؛
بر اساس ابلاغ بخشنامه اخیر سازمان غذا و دارو، نظارت بر فعالیت کارخانه ها و کارگاه های تولید محصولات گوشتی، طیور، گوشت های بسته بندی و فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس با همکاری سازمان دامپزشکی تشدید می شود.در تولید فراورده های گوشتی از خمیر مرغ استفاده نمی شود. تمامی مسیرهای تولید و بسته بندی گوشت تحت کنترل است و حتی ضایعاتی که در کارخانه ها بسته بندی تولید میشوند، یا در همان کارخانه معدوم و یا تحت نظارت به کارگاههای تولید پودر گوشت که مورد مصرف خوراک دام و طیور هستند، ارسال میشوند.
محصولات گوشتی طبق ضوابط و قوانین اعلام شده توسط سازمان های غذا و دارو، استاندارد و دامپزشکی تولید میشود.معاونت بهداشتی در سطح عرضه و سازمان غذا و دارو در سطح تولید نظارت کاملی بر فراوردههای گوشتی دارند و هیچ تخلفی در کارگاه ها و کارخانه های دارای مجوز رخ نداده است.
معمولا تخلفات در کارگاههای کوچک بدون مجوز انجام میشود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف با آنها برخورد میشود.سازمان غذا و دارو بر کارخانه ها و کارگاه های تولید دوغ و ماست دارای مجوز نیز کنترل و نظارت دارد. همچنین اصناف و رستوران ها که در بخش عرضه هستند توسط معاونت بهداشتی تحت نظارت کامل قرار دارند. خبرگزاری خانه ملت
متن جوابیه به شرح ذیل است؛
بر اساس ابلاغ بخشنامه اخیر سازمان غذا و دارو، نظارت بر فعالیت کارخانه ها و کارگاه های تولید محصولات گوشتی، طیور، گوشت های بسته بندی و فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس با همکاری سازمان دامپزشکی تشدید می شود.در تولید فراورده های گوشتی از خمیر مرغ استفاده نمی شود. تمامی مسیرهای تولید و بسته بندی گوشت تحت کنترل است و حتی ضایعاتی که در کارخانه ها بسته بندی تولید میشوند، یا در همان کارخانه معدوم و یا تحت نظارت به کارگاههای تولید پودر گوشت که مورد مصرف خوراک دام و طیور هستند، ارسال میشوند.
محصولات گوشتی طبق ضوابط و قوانین اعلام شده توسط سازمان های غذا و دارو، استاندارد و دامپزشکی تولید میشود.معاونت بهداشتی در سطح عرضه و سازمان غذا و دارو در سطح تولید نظارت کاملی بر فراوردههای گوشتی دارند و هیچ تخلفی در کارگاه ها و کارخانه های دارای مجوز رخ نداده است.
معمولا تخلفات در کارگاههای کوچک بدون مجوز انجام میشود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف با آنها برخورد میشود.سازمان غذا و دارو بر کارخانه ها و کارگاه های تولید دوغ و ماست دارای مجوز نیز کنترل و نظارت دارد. همچنین اصناف و رستوران ها که در بخش عرضه هستند توسط معاونت بهداشتی تحت نظارت کامل قرار دارند. خبرگزاری خانه ملت
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید