ضرورت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: لازم است ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارنده ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا شانه ساز، در جلسه شورای عالی راهبردی برنامه جامع سلامت غذای کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: لازم است ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارنده ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است، با این مهم سلامت مواد غذایی که مردم مصرف می کنند به شکل قابل توجهی تامین می شود، اهمیت سلامت مواد غذایی، اهمیت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا ضروری است.
وی افزود: باید ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارندهای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان شانهساز در پایان گفت: موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد، راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است، به همین منظور سلامت مواد غذایی که مردم مصرف میکنند، به شکل قابل توجهی تامین میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان شانهساز در پایان گفت: موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد، راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است، به همین منظور سلامت مواد غذایی که مردم مصرف میکنند، به شکل قابل توجهی تامین میشود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید