حاکمیت عرضهکننده موادمخدر در کشور باشد
نایب رئیس مجلس گفت: در زمانی که بنده در وزارت بهداشت بودم، گفتیم که حاکمیت خود مواد مخدر را عرضه کند و برای عرضه کالا و محصول مباحثی شکل گرفت، اگر میتوانستیم کاملاً عرضه را برعهده بگیریم، خود به خود افرادی که نیاز به دارو داشتند را میشناختیم و میتوانستیم آنها را به راحتی درمان کنیم اما هنوز نتوانستیم آن سیاست را اجرا و عملیاتی کنیم، آن زمان حتی لایحه این موضوع نوشته اما دوره تمام شد، لایحه در مجلس ماند و بعد از ما پیگیری نشد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مسعود پزشکیان صبح امروز در مراسم افتتاح مرکز منطقهای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف موادمخدر در بیمارستان فارابی اظهار کرد: در گذشته اعتیاد جرم بود که تلاش کردیم از حالت جرمانگاری بیرون بیاد و به عنوان بیماری تلقی شود، اعتیاد یک مشکل عرضه و تقاضا است، تا زمانی که نیاز وجود دارد، مشکل وجود خواهد داشت البته باید با شدت با عرضهکنندگان برخورد کرد.
نایب رئیس مجلس ادامه داد: در زمانی که بنده در وزارت بهداشت بودم، گفتیم که حاکمیت خود کالا را عرضه کند و برای عرضه کالا و محصول مباحثی شکل گرفت، اگر میتوانستیم کاملاً عرضه را برعهده بگیریم، خود به خود افرادی که نیاز به دارو داشتند را میشناختیم و میتوانستیم آنها را به راحتی درمان کنیم اما هنوز نتوانستیم آن سیاست را اجرا و عملیاتی کنیم، آن زمان حتی لایحه این موضوع نوشته اما دوره تمام شد ، لایحه در مجلس ماند و بعد از ما پیگیری نشد.
وی افزود: در آن لایحه بنابر این بود تمام افرادی که به هر شیوه هر نوع موادی را مصرف میکنند، تحت پوشش قرار دهیم، کالا و محصول را ما در مراکز مشخص و در مقابل دید کارشناسان به آنها دهیم و سپس این اشخاص را به سمتی سوق دهیم که به زندگی بازگردند و طبیعتاً زمانیکه حاکیمت عرضهکننده است، سودجویان برای عرضه موادمخدر به کشور با مشکل روبهرو میشدند و دیگر مشتری نداشتند.
پزشکیان گفت: البته در مرکز منطقهای درمان اختلالات ناشی از سوء مصرف موادمخدر تلاشهای خوبی برای درمان انجام شد، اما تا وقتی نتوانیم بازار را به طور کامل برعهده بگیریم و مدیریت کنیم، تاجران مرگ کار خود را انجام میدهند و سود بالایی با عرضه این مواد به دست میآورند، البته این یک سیاست کلی و کشوری است و باید تبدیل به یک چارچوب شود، باید با قدرت بیشتری کلیت افرادی که گرفتار اعتیاد هستند را مدیریت کنیم، اکنون در بیش از 50 درصد محاکم قضایی با افرادی روبهرو هستند که یا معتادند یا در این زمینه مرتکب جرم شدند.
این نماینده مردم در مجلس دهم اظهار کرد: سودجویان حاضران هزاران هزاران نفر جان خود را از دست بدهند اما به پول خود برسند، چقدر باید فرد مریض باشد که به خاطر پول به هر جرم و جنایتی دست بزند، اکنون بیش از 75 درصد تریاک را در کشور کشف میکنیم و کار جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با این بلای خانمانسوز قابل قدردانی است.
به گزارش تسنیم وی در پایان اضافه کرد: ورود داروهای طبیعی را به کشور با اشکلاتی که در بانکها و نقل و انتقال پول به وجود آوردهاند، برهم زدهاند و بعد ترامپ میگوید میخواهد به ایران و ایرانیان خدمت کند در صورتیکه اجازه ورود دارو نمیدهد تا به اهداف خود برسد، این منطقی است که مدعیان پیشرفت و توسعه در پیش گرفتهاند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
قاصدک
۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۶
فارغ از دفاع از یک نظر که شاید خلاف هم باشد، نقد منصفانه ونگرش عمیق در موضوع واشراف جامع به موضوع بحث ،از ارکانِ پذیرش نقد،از طرف عقلا میباشد،تحلیل و برداشت از یک نظربا نقل عین نوشته ها،مستند میشود،در غیر اینصورت بدور از شان یک حقوقدان ویا پزشکِ میباشد که با انتخاب قسمتی از بحث،سببِ تخریب فردی《 ولو مخالف》 تلقی میشود، بحث کنترل اعتیادو توزیع ان برای شخص معتاد،اگر بهترین نباشد،لااقل بد نیست،!!بدو علت: اول مواد اعتیاد اور در اختیار و تحت نظارت دولت قرار میگیردوبه هدف واقعی (بیماران ) میرسد، دوم در این پروسه سود جویان با ویرانی خانواده ها،وجوانان وسلامت انها،سرمایه اندوزی نمیتوانند بکنند. وتازه جمعیتِ بیمار براحتی قابل شناسی و تحت کنترل قرار میگیرند. ایا این دلایل کافی برای عقلانی بودن یک پیشنهاد نیست؟ حتی اگر ارائه کننده این نظر در طول حیات سیاسی اش،رفتاری مغایر با انتظارات جامعه داشته باشد، انگیزه های این تحلیل ها هر چه باشد،با فرهنگ سازی دمکراتیک سازگار نیست،مسئله، سلامت در بنیا ن فرهنگ نقادیست،شخصا از طرفین شناختی ندارم و حب و بغض منظور نیست