مطابق تحلیل جامع دانشگاه از وضعیت عملکردی، بیمارستانها از سطح بهرهوری مطلوبی برخوردار نیستند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نخستین جشنواره بیمارستان بهره ور که با حضور وزیر بهداشت، معاون درمان وزارت بهداشت، رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، رییس و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مسئولان نظام سلامت برگزار شد، با اشاره به تقارن این جشنواره با دهه فجر گفت: سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی نقطه عطفی در جهت افزایش بهرهوری و کارایی ارایه خدمات است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمود خدادوست با تشریح نحوه اجرا و اهداف تشکیل سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی، با بیان اینکه این طرح از مهر 96 آغاز شده گفت: ارایه خدمت مطلوب، موثر و مفید در سیستم پیچیده بیمارستانی نیازمند توانمندی خاص در مدیریت بهرهور در جهت ارایه خدمات مطلوب و کاراست. همچنین تصمیمگیری درست و مدیریت بهرهور نیازمند اطلاعات به روز، مستند و یکپارچه بوده تا بتوان با تصمیمات درست و منطقی بهترین خدمات را به مردم ارایه داد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تحلیل جامع دانشگاه از وضعیت عملکردی بیمارستانها در مهر 96، با بیان اینکه نتایج این ارزیابی نشان داد که بیمارستانها از سطح بهره وری مطلوبی برخوردار نیستند گفت: استفاده غیر بهرهور از منابع انسانی، فضای فیزیکی، تخت های بیمارستانی، فضاهای فیزیکی، دستگاهها و تجهیزات و دارو و همچنین آشفتگی و فقدان اطلاعات جامع برای اعتمادسازی مدیران ارشد و تصمیمگیریهای بهینه و درست برخی از این نقاط ضعف و ایرادات بود.
وی با اشاره به تشکیل کمیته بهرهوری در دانشگاه جهت بررسی و سازماندهی شرایط موجود در دانشگاه و بیمارستانها در ورژن های مختلف افزود: طی یکپارچه سازی 13 ورژن و سامانه موجود، سامانه یکپارچه مدیریت هوشمند بیمارستانی شکل گرفت. امروز چهارمین ویرایش آن با حداقل مشکلات در اطلاع رسانی و با ظرفیتهای متعدد به مرحله رونمایی رسیده است، نبود اطلاعات جامع در بخشهای مدنظر از چالشهای جدی بود، با راهاندازی این سامانه بستر مناسب برای مدیریت هوشمند بیمارستانی در اختیار مدیریت بیمارستان و افراد تصمیمساز قرار گرفته است.
خدادوست ارایه اطلاعات جامع بیمارستانی به صورت آنلاین و تسهیل قابلیت به اشتراکگذاری امکانات و ظرفیت های بیمارستانی را از مزایای این سامانه عنوان کرد و ادامه داد: مزایا و ویژگیهای خاص این سامانه به ارتقای کیفیت و کارایی ارایه خدمت و ارایه خدمات مطلوب و افزایش رضایتمندی بیمار و مراجعین کمک میکند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به حمایت وزارت بهداشت از این سامانه خاطرنشان کرد: با راه اندازی این سامانه هوشمند و با قابلیت ها و توانمندیهای به روز آن میتوان در جهت ارایه خدمات مطلوب و مناسب و به موقع به مردم و تامین و ارتقای سلامت جامعه با یک مدیریت بهرهور و کارا، گامهای موثرتری برداشت.
به گزارش ایسنا، سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی یک سیستم جامع و یکپارچه تصمیمیار مدیریتی و هوش تجاری است که در آن اطلاعات عملکردی بیمارستانها از پایگاههای دادهای متنوع یکپارچهسازی و استاندارد شده و در قالب گزارشهای عملکردی و داشبوردهای تخصصی در اختیار مدیران قرار میگیرد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید