مهمترین رکن براى مقابله با ویروس کرونا چیست؟
سخنگوى سازمان اورژانس کشور گفت: رعایت بهداشت فردى از قبیل استفاده از ماسک، دستکش و مایع ضدعفونى براى دستها و سطوح و همچنین رعایت فاصله یک و نیم تا ۲ متر با افرادى که داراى علائمى همانند سرماخوردگى ساده، تعریق زیاد و سرفههاى پى در پى دارند، مهمترین رکن براى مقابله با ویروس کرونا است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مجتبى خالدى درباره خدمات حوزه سلامت در مبارزه با ویروس کرونا، گفت: چندین هفته است که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده است و حوزه سلامت اعم از اورژانس پیش بیمارستانى، بهداشت و درمان از روز اول درگیر معالجه و انتقال بیماران مبتلا به بیمارى کووید١٩ بودند و پرسنل اورژانس در خط اول مبارزه با کرونا بیشترین خطر ابتلا به این ویروس را دارند.
سخنگوى سازمان اورژانس کشور به رعایت بهداشت فردى و فاصله امن با افراد اشاره کرد و گفت: رعایت بهداشت فردى از قبیل استفاده از ماسک، دستکش و مایع ضدعفونى براى دستها و سطوح و همچنین رعایت فاصله یک و نیم تا ٢ متر با افرادى که داراى علائمى همانند سرماخوردگى ساده، تعریق زیاد و سرفههاى پى در پى دارند، مهمترین رکن براى مقابله با ویروس کرونا است.
وی افزود: تمامى کادر درمان اعم از اورژانس پیش بیمارستانى و بهداشت، از ابتداى شیوع ویروس کرونا با تمام قوا شبانه روز درگیر معالجه بیماران مبتلا به کووید١٩ هستند و یکى از نگرانىهاى حوزه سلامت بحث افزایش بیماران مبتلا به کرونا با توجه به آغاز سال جدید و رسوم دیرینه ایرانیان مبنى بر دید و بازدید روزهاى اول سال است.
به گزارش فارس خالدی در پایان گفت: به هموطنان توصیه مىشود با رعایت موارد بهداشتى، در منزل ماندن و پرهیز از سفرهاى غیر ضرورى در نوروز ٩٩ به سلامت خود و عزیزانشان اهمیت داده و بار سنگینى را از دوش پرسنل حوزه سلامت بردارند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید