بیش از ۶۱ میلیون نفر در سامانه وزارت بهداشت، غربالگری ویروس کرونا شدهاند
معاون مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، گفت: بیش از ۶۱ میلیون نفر در سامانه وزارت بهداشت، غربالگری بیماری کرونا شده اند، از این تعداد بیش از ۵۰ میلیون نفر در ۳۹ هزار واحد ارائه دهنده خدمت به وسیله ۱۶۱ هزار کاربر طرح غربالگری را انجام داده اند، بیش از ۱۰ میلیون نفر نیز در خودارزیابی با مراجعه به این سامانه به سوالات پاسخ داده اند، سوالات در این سامانه به صورت الگوریتمی بوده و سوال نخست درباره علائم بیماری است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بابک فرخی با عنوان این مطلب که بیش از ۶۱ میلیون نفر در سامانهای که وزارت بهداشت آن را ایجاد کرده است غربالگری بیماری کرونا شده اند افزود: از این تعداد بیش از ۵۰ میلیون نفر در ۳۹ هزار واحد ارائه دهنده خدمت به وسیله ۱۶۱ هزار کاربر طرح غربالگری را انجام داده اند.
معاون مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ادامه داد: بیش از ۱۰ میلیون نفر نیز در خودارزیابی با مراجعه به این سامانه به سوالات پاسخ داده اند، سوالات در این سامانه به صورت الگوریتمی بوده و سوال نخست درباره علائم بیماری است. دیگر سوالها درباره تماس با افراد مشکوک، نقص سیستم ایمنی و بیماریهای زمینهای است، پس از مشخص شدن افراد واجد پیگیری درباره آنها پیگیری عادی یا فوری انجام میشود که در پیگیری فوری نیروهای درمانی کمتر از ۲۴ ساعت سراغ فرد مبتلا میروند.
وی افزود: اکنون بر اساس طرح غربالگری بیش از دو میلیون نفر واجد پیگیری هستند که با آنها تماس گرفته میشود، مردم به شماره تلفن ۴۰۳۰ برای پاسخ دادن به سوالات درباره بیماری کرونا پاسخ دهند، ۷۰ درصد کسانی که در سامانه غربالگری ثبت نام کرده و به مراکز درمانی ارجاع شده اند، مشکلی نداشته اند، از این تعداد، ۲۴.۵ درصد به مراقبت در منزل نیاز داشتند و مشکوک هستند که اگر علامتهای جدیدی داشتند دوباره به آنها مراجعه میشود.
فرخی گفت: سامانه پرقدرتی در حوزه بهداشت همه اطلاعات خانههای بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت، پایگاههای سلامت و…، را رصد و ثبت میکند، در حوزه روستاها پوشش ما صد درصد است، اما در حوزه شهرها بیش از ۸۵ درصد پوشش وجود دارد، در شهر تهران از ۱۵ میلیون جمعیت ساکن آن ۱۰ میلیون نفر پرونده بهداشتی دارند و ۵ میلیون نفر به ویژه در مناطق شمال شهر بدون پرونده هستند. در عین حال، در جنوب تهران پوشش ما بسیار خوب است.
معاون مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت تصریح کرد: ۱۸ هزار خانه بهداشتی و دو هزار و ۷۵۳ مرکز خدمات جامع سلامت داریم و به ازای هر ۴ هزار نفر یک پزشک که در مجموع ۶ هزار و ۸۵۲ پزشک خانواده را شامل میشود که در این مراکز حضور دارند، دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا در گروههای مراقبتی، سالم سازی محیط، ادارات و سازمانها و کمپین ورودی و خروجی شهرها تعریف شده است، ۴۳ هزار گروه بسیجی داوطلب در بخش مراقبت و سلامت فعال هستند و سالم سازی محیط را نیز بسیج به عهده گرفته است، با آغاز کار ادارات از طریق بسیج ادارات در ورودی سازمانها، هم مراجعین و هم کارمندان غربالگری میشوند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید