تاثیر نوعی داروی روماتیسم بر درمان عوارض سخت کووید-۱۹
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، متخصصان علوم پزشکی فرانسه از این یافته به عنوان خبری خوب در میان انبوه تحقیقات و آزمایشات جاری جهت یافتن درمان قطعی یا کاهش عوارض ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ یاد می‌کنند.

در حالیکه شمار آزمایش‌های بالینی واکسن و داروهای درمان این بیماری در جهان رو به افزایش است نهاد دولتی هماهنگ کننده امور بیمارستان‌های پاریس و منطقه ایل- دو-فرانس موسوم به "کمک‌های عمومی-بیمارستان‌های پاریس" روز دوشنبه با انتشار نتایج اولیه آزمایش داروی "توسیلیزومب" روی بیماران از تاثیر مثبت این دارو در کاهش عوارض شدید کووید-۱۹ خبر داده است.

"توسیلیزومب" دارویی است که از آن برای درمان روماتیسم،‌ بیماری‌های مفصلی و آرتریت استفاده می‌شود. استفاده از این دارو همچنین روشی شناخته شده برای سرکوب سیستم ایمنی است تا بیماری‌های مرتبط با روماتیسم در مدت زمان کمتری بهبود بیابند.

در گزارش نهاد هماهنگ کننده امور بیمارستانی در منطقه پاریس آمده است که بر اساس نتایج مطالعات انجام شده،‌ داروی «توسیلیزومب» نقش موثری در جلوگیری از واکنش‌های شدید و غیرطبیعی سیستم ایمنی موسوم به "طوفان سیتوکین" در بدن برخی بیماران بسیار بد حال مبتلا به کووید-۱۹ دارد.

سیتوکین‌ها که هنگام مواجه شدن بدن با عفونت و پیش از هر حمله دیگر ویروسی از سوی سیستم ایمنی آزاد می‌شوند در شرایط عادی زمینه ایجاد نوعی هشدار را برای مقابله با عوامل بیرونی فراهم می‌کنند. این در حالیست که طوفان سیتوکین وقتی ایجاد می‌شود که سیتوکین‌ها در تلاشی اشتباه برای ایمن نگه‌داشتن بدن به اعضای مختلفی ازجمله ریه‌ها و کبد حمله می‌کنند و ممکن است در نهایت موجب مرگ بیمار شوند.

آزمایش بالینی انجام شده برای تاثیر داروی "توسیلیزومب" بر بیماران کووید-۱۹ نشان می‌دهد که واکنش‌های شدید و غیرطبیعی سیستم ایمنی افرادی که این دارو به آنها داده شده به خوبی مهار شده و از وخامت و حتی مرگ آنها نیز جلوگیری به عمل آمده است.

داروی "توسیلیزومب" به صورت بالینی روی ۱۲۹ بیماری که به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ به شکل حاد از عفونت ریه رنج می‌بردند آزمایش شده است. در بیانیه نهاد هماهنگ کننده امور بیمارستانی در منطقه پاریس آمده است که این بیماران در عین حال در وضعیتی نبودند که به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شوند.

به گزارش ایسنا هزینه درمان با این دارو ۹۰۰ یورو عنوان شده که یک دهم هزینه بستری شدن بیماران دارای عواض حاد در بخش مراقبت‌های ویژه یعنی ۹۰۰۰ یورو است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.