دولت باید در زمینه مطبداری حمایت بیشتری از جامعه پزشکی انجام دهد
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت پروتکلهایی مشخص و به سراسر کشور ابلاغ شده است که براساس آن ابلاغیه، خدمات توسط پزشکان انجام می شود، حوزه مطب داری آماده ارائه خدمات براساس پروتکلهای بهداشتی و پیشگیرانه از بیماری کرونا است. معتقدم که در چنین شرایطی حوزه حمایتی باید افزایش پیدا کند زیرا مراجعه ۴۰ درصدی هزینههای جاری را کفاف نمیدهد و دولت باید در زمینه مطب داری حمایت بیشتری از جامعه پزشکی انجام دهد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد جهانگیری با اشاره به کاهش میزان مراجعه بیماران قلبی و عروقی و زنان باردار به پزشکان، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا در کشور و اجرای طرح در خانه ماندن میزان مراجعه بیماران به خصوص مادران باردار یا افراد مبتلا به عارضه های قلبی و عروقی در کشور جز در مواقع خیلی ضروری به پزشک کاهش پیدا کرده است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ادامه داد: یکی از نگرانیهای سازمان نظام پزشکی درحال حاضر این است که بیماران نیازمند به خدمات به دلیل ترس از ابتلا به کرونا از مراجعه به پزشک متخصص خودداری میکنند که این موضوع باعث خواهد شد تا در آینده دچار مشکل شوند. براساس تدابیری که اندیشیده شده با رعایت پروتکلها و دستورالعملها مطب ها مشغول به ارائه خدمات درمانی به بیماران هستند.
وی افزود: با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت پروتکلهایی مشخص و به سراسر کشور ابلاغ شده است که براساس آن ابلاغیه، خدمات توسط پزشکان انجام می شود، حوزه مطب داری آماده ارائه خدمات براساس پروتکلهای بهداشتی و پیشگیرانه از بیماری کرونا است. معتقدم که در چنین شرایطی حوزه حمایتی باید افزایش پیدا کند زیرا مراجعه ۴۰ درصدی هزینههای جاری را کفاف نمیدهد و دولت باید در زمینه مطب داری حمایت بیشتری از جامعه پزشکی انجام دهد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان جهانگیری در پایان گفت: در چنین شرایطی به دلیل کاهش مراجعه مردم به خاطر ترس از بیماری کرونا بیمه ها باید پوششهای خود را افزایش دهند تا جامعه پزشکی بتواند به مردم خدمات ارائه کند، به طور متوسط میزان مراجعه مردم به پزشکان حدود ۶۰ درصد کاهش پیدا کرده است و امروزه بیماران برای انجام چکاپ به پزشک مراجعه نمی کنند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید